Lányok! Szerintetek csúnya volnék? Őszinte válaszokat várok, akár privátban, hogy mi a véleményetek.
Kissé önbizalom hiányos lettem az elmúlt időben és már nem tudom miben keressem a hibát.. Csatoltam egy képet magamról.
Ez most hülyén fog hangzani, de láttam álmomban magamat ahogy a 800-900 évemből kb 600-at éltem le és jobb képűbb voltam mint most 23 évesen (hiába gondol sok csaj helyesnek, ahhoz képest egy halálfejet látok a tükörben a "gyengébb" változatból) hiába néztem ki jó középkorúnak sörhassal meg extra vékony karokkal, valahogy az arcomat mégis jóval frissebbnek láttam, nem hiába ahogy az átlag életkor megroggyant Ádámékhoz képest, úgy már sem az arc nem lehet olyan "friss" sem a fizikai erő......
Tehát ez ugyan olyan, mint hogy magyarázd el egy vaknak hogy hogy néz ki az emberi arc, ugyan olyan vaksággal gondolhatunk bele hogy milyen arccal teremtették az embert eredetileg, csak már a kazetta megkopott..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!