Lányok! Szerintetek csúnya volnék? Őszinte válaszokat várok, akár privátban, hogy mi a véleményetek.
Figyelt kérdés
Kissé önbizalom hiányos lettem az elmúlt időben és már nem tudom miben keressem a hibát.. Csatoltam egy képet magamról.
2013. ápr. 15. 18:13
3/17 Vackorka válasza:
Ugyan nem vagyok lány, de ha egy olyan képet raksz fel, ahol szembe vagy, és nincs rajtad szemüveg meg sapka, akkor lehet több infoval tudnak szolgálni, az ilyen kellékek sokszor öltöztetik az embert.
4/17 anonim válasza:
Ez a kép odab@sz :'D
Nem lett volna jobb,ha normális képet töltesz fel?
6/17 anonim válasza:
Hát ebből nem sok látszik... De ennyi alapján nem tűnsz rondának. A Hozzáállásodban keresd a hibát.
7/17 anonim válasza:
A csávó fél arcát kitakarja a szemüvege, plusz a legelőnytelenebb pózból kamerázta magát. És igen, aki meglátja a képet az egyből annak egyből az orrodon akad meg a szeme!
8/17 anonim válasza:
norm képet pls, mert oksa bírom a szemcsit de mivel téged kéne látnom picit nehéz :)
9/17 anonim válasza:
Fura arckifejezés, amiből fele nem is látszik... bocsi, de így nehéz megmondani. Valami többet mutató kép esetleg?
10/17 anonim válasza:
Csak a stíusod szar, de az arcod nem lenne csúnya, ha nem lennél hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!