FIÚK! Szerintetek gáz ha egy csajnak nagy a hasa? (LENT)
Figyelt kérdés
17/L vagyok 52kilo 166 centi és igazából a hasamra hízok:S meg a csípőmre,am formás popsim van és mindenenm arányos de a hasam dagi ti szeretitek ha van egy csjanak hasa meg csípője?:P2009. szept. 23. 19:36
2/5 anonim válasza:
muti,muti,muti,pls így látatlanba nem tudja senki szerintem
3/5 anonim válasza:
Hát..Barátomnak ez a rémálma, és egyfolytában piszkát miatta, pedig nem is olyan nagy, csak nem "tökéletes".Szerinte az nagyon gusztustalan, ha egy lánynak nagy a hasa :(
4/5 anonim válasza:
Az én férjem pl imádja, ha egy nőnek van egy kis hasa (nem arról beszélek mikor már valakinek folyik a hája, de a topot azért felveszi), szerinte undorítóak a lapos, kockás hasú nők. A korábbi barátaim se szerették (és tuti nem csak bókolni akartak, mert akkoriban tök lapos hasam volt). Szerintem inkább a nőknek fontos, hogy szép lapos hasuk legyen, amit lehet mutogatni.
5/5 anonim válasza:
Igen,nagyon kiábrándító legyen feszes,lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!