Lányok, miért divat nálatok mostanában ez az idióta precíz szemöldök (kép)?
Ezek a szemöldökök tényleg nevetségesen néznek ki. Természetellenes, szerintem ráraknak egy sablont és átrajzolják, vagy nem tudom.
Én biztosan nem viselném így. Én is rajzolom, de nem természetellenesre. Szerintem normálisabban néz ki, mint a képen lévők.
9-essel tudok egyet érteni, nem is értem miért pontozták ennyire le..
ha elmúltál volna tizenvalahány éves akkor tudnád h a nők nem mindent a férfiak és legfőképp nem miattad csinálnak, hiszen férfiaknak is lehet eltérő véleménye.
ez a természetesség-természetellenesség meg már lejárt lemez, ez a 21. század, és nem vagyunk hippik se (legalábbis nem mind), nyugodtan lehet élni a technika adta előnyökkel, és mű szemöldököt, körmöt, v agyat csináltatni :D
én az összhatást nézem, valóban így kivágva furán néznek ki, de ha az összhatás jó, akkor kicsit se érdekel h most a szemöldök mű v nem, meg milyen az íve, különben ia kisugárzás a lényeg, és ha egy csajnak így tetszik önmaga, akkor a kisugárzása is jobb és magabiztosabb lesz, ami ezerszer fontosabb, mint hogy van 1-2 ember a bozontos szemöldök tetszik épp.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!