Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, miért divat nálatok...

Lányok, miért divat nálatok mostanában ez az idióta precíz szemöldök (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. ápr. 14. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a szemöldökök tényleg nevetségesen néznek ki. Természetellenes, szerintem ráraknak egy sablont és átrajzolják, vagy nem tudom.

Én biztosan nem viselném így. Én is rajzolom, de nem természetellenesre. Szerintem normálisabban néz ki, mint a képen lévők.

2013. ápr. 15. 09:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem ilyen. Igaz, nekem szerencsém van a szemöldökömmel, mert csak középen kell szednem, amúgy szép a formája. De ha nem ilyen lenne, akkor biztos szeretnék kezdeni vele valamit, és gondolom nem könnyű eltalálni, hogy pontosan milyen áll jól.
2013. ápr. 16. 15:03
 13/14 anonim ***** válasza:

9-essel tudok egyet érteni, nem is értem miért pontozták ennyire le..

ha elmúltál volna tizenvalahány éves akkor tudnád h a nők nem mindent a férfiak és legfőképp nem miattad csinálnak, hiszen férfiaknak is lehet eltérő véleménye.

ez a természetesség-természetellenesség meg már lejárt lemez, ez a 21. század, és nem vagyunk hippik se (legalábbis nem mind), nyugodtan lehet élni a technika adta előnyökkel, és mű szemöldököt, körmöt, v agyat csináltatni :D

én az összhatást nézem, valóban így kivágva furán néznek ki, de ha az összhatás jó, akkor kicsit se érdekel h most a szemöldök mű v nem, meg milyen az íve, különben ia kisugárzás a lényeg, és ha egy csajnak így tetszik önmaga, akkor a kisugárzása is jobb és magabiztosabb lesz, ami ezerszer fontosabb, mint hogy van 1-2 ember a bozontos szemöldök tetszik épp.

22/F

2013. ápr. 17. 18:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy ideje a plasztik a divat, de ez jó. Minél több a direkt csúnya, annál szebb vagyok. :D
2015. dec. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!