Hány évesen volt elöször kiszedve a szemöldökötök?
ó még fiatalabb voltam mint te:)
Először gyerekként leborotváltam ami zavart,az persze szörnyű volt,aztán 12 éves lehettem mikor elkezdtem magamnak szedni,nem formára csak ami zavart. Aztán ballagásomon 13-14 évesen mentem el kozmetikushoz,ő profin megcsinálta,onnantól csak az ő vonalát kellett követnem.
Amúgy 500 ft átlagban egy szemöldökszedés,ugorj be suliból hazamenet egy kozmetikushoz a zsebpénzedből, utólag már úgyse tud mit csinálni Anyukád.
Utána meg már könnyű dolgod lesz:)
12 évesen szedte ki nekem anyum először.
13 évesen már pont elég idős vagy hozzá. Nem értem hogy akarod rábeszélni, ha nem mered szóba hozni. Egyszerűen mondogasd neki hogy téged csúnyának tartanak emiatt, és beszólnak emiatt, mert mindenki szedi már a szemöldökét, csak te nem, így majd talán megsajnál és megengedi... nem számít ha nem igaz, de ilyesmiket találj ki.
Nekem 13. Vagyis a kisebb kósza szálakat belül már 11 éves korom óta kiszedtem magamnak, pár hónapja pedig a kozmetikus kialakította a teljes formáját. Hidd el, nekem is leüvöltötték a fejem, de addig nyöszörögtem, ameddig ök kezdtek nekem nyöszörögni, hogy menyjek már végre és hallgassak. :)
Bár ha ez nem megy, akkor elmész egy kozmetikushoz, vagy türelmesen kivárod, még meg nem engedik, vagy kiszeded magadak. Én pl, mióta a fodrász elrontotta, magamnak vágom a siskám, és csomóan kérdezik, hogy ki vágja a hajamat, mert milyen szép. :)
Próbálkozni kell, biztosan meg fogják engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!