Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak, ha...

Szerintetek mit csináljak, ha kifogtam egy hamis OPI lakkot?

Figyelt kérdés

99%-ig biztos vagyok benn, hogy hamis. Az ecset szárán nincs rajt az OPI felirat, a tetején a P betű közepében nincs pötty, nincs rajt sorszám és ráadásul nem találtam meg egyik OPI kollekcióban sem ezt a fantázia nevet...

Boltból vettem, ahol sok OPI-t árulnak, eddig csak ez volt hamis amit vettem. A blokkom nincs meg, de volt a boltban több is a lakkból. Szerintetek mi tévő legyek? Szóvá tegyem? Lenne értelme?

Viszonylag drága lakkról van szó és zavar, hogy átvertek...

2013. ápr. 14. 10:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és az elején a felirat is teljesen más, a betűk jóval kisebbek és a "nail lacquer" alatti megszokott "Vernis à Ongles ¤ Esmalte de Uñas Nagellack" helyett az van rajt, hogy "Paris ¤ Los Angeles ¤ Roma"
2013. ápr. 14. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:
ha nincs meg a blokk nem tudsz semmit se csinalni. amugy hol vetted es mennyiert? ha ilyen szazforintos boltban, ne csodalkozz... remelem 3000et nem adtal ki erte
2013. ápr. 14. 12:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem 100 forintos boltban.... Rendes műkörmös boltban, normál OPI áron, 2200 forintért. Árulnak rengeteg OPI, Crystal Nails lakkot, eddig minden eredeti volt amit ott vettem, nem tudom ez, hogy történhetett, ezért nem is vettem rendesen szemügyre vásárlásnál a lakkot, csak itthon koppantam....
2013. ápr. 14. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg a blokk, akkor semmit sem tudsz már csinálni. Max reménykedni, hogy a hamis is lesz olyan jó, mint az eredeti.
2013. ápr. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!