Átvertek hamis parfümmel! Mit tegyek?
Szerintem is bunkó,basszusom nekem valaki venne egy parfümöt nem hívnám fel utána hogy gagyi jézusom.. Kaptam már én is hamis parfümöt,de annak még a szaga is rettentő volt valami piaci,de jó arcot vágtam hozzá és szobaillatosítónak jó volt.
Amúgy parfümöt csak drogériában,parfümériában vegyél még internetről sem szabad venni.
Miután egyértelműen nem legális üzletben vetted és számlát se kértél, sőt, még tovább is adtad valakinek az árut, én a helyedben nem pattognék, mert te is benne vagy az ügyben.
Sok mindent nem tudsz tenni, legközelebb ha ilyen kétes eredetű üzletekbe fogsz, akkor legalább csekkold le előtte az árut. Másrészt az ilyen ajánlatokról hogy gondolhatja bárki komolyan, hogy eredetit adnak el? Ár alapján sose kalkulálj, itt még a tróger házalók is 600%-os haszonkulccsal szeretnek dolgozni kb. :D
Feljelentést se tennék, évek után sem lenne eredmény, nem tudod bizonyítani, honnan vetted a terméket, nyilván azt sem, hogy eredeti, tehát csak az időt húznád, a perköltséget is neked kéne állni, és még lehet az illető is beperel, mivel rossz hírét keltetted, stb.
Megpróbálhatod visszakérni a pénzt, de hogy sikerülni nem fog, azt már most garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!