Azt mondják, az a szép, ha a lányok combja nem ér össze. Ezt összeszorított térddel, vagy normálisan állva értik?
Ilyen hülyeséget az mond, akinek a virgácsok tetszenek :D
Egy szép női láb nem egy összeaszott csontdarab némi bőrrel, hanem egy kellemes, markolni való izmos láb, és az bizony összezárt lábbal összeér - ez a normális. Ha valakinek át lehet látni ilyenkor a lábai között, az nagy eséllyel gebe. A gebe, nevéből is látható, nem nő :)
De nem azt szokták mondani, hogy ne érjen össze?
Vagy akkor ezek szerint az arra vonatkozik, mikor rendesen, kényelmesen áll az ember?
(Oké, nyilván nem nagyterpeszben :), hanem tényleg rendesen, hétköznapi módon.)
Jó neked.
Én, ha összezárom a bokáimat meg a térdeimet, akkor bizony felül a combom is összeér. :(
Nem sajnáltatom magam, csak megállapítottam, hogy akkor még fogynom kell.
Mi bajod van???
Nekem se ér össze sehol, pedig nem vagyok gebe, hülyeség aki azt írja, hogy az már gebe akinek nem ér össze...
Egyébként ez genetikából adódó alkat kérdés is, hogy a csontozatod hogyan áll. Nézhet ki jól úgy is valaki, hogy összeér a combja, úgy is, hogy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!