Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tudtok a Moment Flash...

Mit tudtok a Moment Flash studio-ról?

Figyelt kérdés
Megállítottak az utcán, elkérték az e-mail címem és most kaptam tőlük egy e-mail, amely tartalmazza az infókat és hívtak castingra. Nem nagyon ismerem őket.

2013. ápr. 12. 14:29
1 2
 11/15 anonim válasza:

Kedves "kérdező"!

Ha neked gyanús volt bármi, pl. hogy nem találtál semmit a neten, akkor minek kérdezősködsz egy ilyen fórumon számodra ismeretlen lányoktól; ahelyett, hogy figyelmen kívül hagytad volna a tájékozatót -

azt a tájékoztatót, amit a te kérésedre küldtem neked az általad megadott e-mail címre -

ha bizonytalan és bátortalan és önállótlan vagy, akkor bizonyára nem téged kertestelek -

a legkézenfekvőbb eljárás ebben az esetben az, ha nem is reagálsz egyáltalán...

NEM KÖTELEZŐ JELENTKEZNI!

Nem kötelező válaszolni!

Nem kötelező regisztrálni!

2013. dec. 30. 20:45
 12/15 A kérdező kommentje:

Sok idö után most jöttem fel és láttam ezeket a kommenteket, hát nagyon sajnálom ,hogy ilyen rosszul érintett ez a kérdés kedves fotos. Nem tudtam, hogy ez ilyen nagy probléma lenne. Azért érdeklödtem ilyen forumon, hogy hátha másnak vannak már tapasztalatai és ha érdekelne mondjuk akkor nem ismeretlenként vágnék bele. Másodszor pedig, ha téged kerestelek volna akkor nem tudhatom, hogy mi igaz és mi nem amit számomra egy vadidegen ember mond. A helyesirásomba meg nem tudom minek kell belekötni amikor legtöbbször telefonon vagyok fenn és úgy 2x annyi idö lennd ha minden precizen lenne leirva.

Mégegszer sajnálom, hogy ennyire felkavart ez a dolog, de szerintem ez a honlap pontosan ilyen kérdések feltevésére is alkalmas. És ilyen hangnem után szerintem végképp lemondanék arról, hogy igénybe vegyem a szolgáltatását.

Köszönöm a lehetőséget.

2014. jún. 15. 23:29
 13/15 anonim válasza:

ezek után akkor sem jöhetnél, ha te fizetnél nekem és sírva könyörögnél;

megválogatom, kikkel dolgozom együtt;

egy alapvető bizalomra szükség van a modell-fotós szakmában;

csak annyi, hogy telefonon vagy személyesen kérdezz TŐLEM, nem pedig számodra idegen fórumozóktól...

2014. okt. 11. 18:47
 14/15 anonim válasza:

az internet nem mindenható;

én a valóságot jobban kedvelem a számítógépek által generált álvilágnál;

aki csak és kizárólag a neten tájékozódik, az magára vessen;

még egyszer leírom, mert nem értetted meg a lényeget:

ha neked BÁRMI gyanús volt, nem fórumozni kell, hanem figyelmen kívül hagyni a tájékoztatót, amit a te kérésedre küldtem az ÁLTALAD megadott e-mail címre...

NEM KÖTELEZŐ JELENTKEZNI, NEM KÖTELEZŐ MODELLKEDNI, NEM KÖTELEZŐ PÉNZT KERESNI !!!

2014. okt. 11. 18:52
 15/15 anonim válasza:
100%
2016. júl. 1. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!