Mit tudtok a Moment Flash studio-ról?
Engem is megtalált egy ilyen fazon. küldött egy emailt, de eléggé gyanús. Esetleg azóta lett valami infód róla?
Üdv.,
kIARA
Engem is nehány napja megtalált egy magas pasi és elkérte az e-mailem , a képen amit csatolt ez a Moment Flash studios szöveg van , viszont csak azt írja , hogy regisztráljak fel és aztán majd behivnak ... valaki okosabb lett már és tud róluk valamit
mert tényleg semmi nincs a neten róluk
én vagyok a fotós, tőlem lehet kérdezni! ismeritek az elérhetőségeimet, fel lehet hívni mobilon, lehet írni mail-t
de ha már ilyen szépen egybegyűltünk, akkor megválaszolok kollektíve minden felmerült kérdést:
- nem véletlen, hogy nincs a studiónak nyilvános oldala (nem szeretném, ha idegen emberek legeltetnék a szemüket azokon a lányokon, akiket eddig fotóztam - facebook-on fenn vagyok, de zárt körű profillal - csak azok láthatják a képeimet, akiket ismerek személyesen vagy azok a 16-23 között lévő lányok, akik szeretnének modellkedéssel pénzt keresni)
- soha nem mondtam senkinek, hogy menedzselem a lányokat, és profi modell karriert kínálok (ezzel az ügynökségek foglalkoznak - én pedig elsősorban fotós vagyok) nem kínálok profi modell karriert, saját kisebb-nagyobb fotós munkáimhoz keresek megfelelő alanyokat, akik alkalmilag kereshetnek pénzt, ha ügyesek és rátermettek
- rátermettség: a külső megjelenés, testi adottság csak egy a sok tényező közül - ha valaki érvényesülni akar a modell szakmában, annak rendelkezni kell olyan belső tulajdonságokkal, mint lazaság, pozitív hozzáállás, ambíció, stb, stb.
"toborzási" módszerként nem az internetes hirdetést vagy a szórólapozást választottam, hanem a DIREKT MARKETING-et
ennek lényege: személyesen szólítjuk meg a célközönséget, főleg a diák korosztályt,
azokat a csinos, ápolt, jó alakú lányokat, akikről feltételezzük, hogy esetleg érdekli őket a modellkedés, a show-business
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!