Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tudtok a Moment Flash...

Mit tudtok a Moment Flash studio-ról?

Figyelt kérdés
Megállítottak az utcán, elkérték az e-mail címem és most kaptam tőlük egy e-mail, amely tartalmazza az infókat és hívtak castingra. Nem nagyon ismerem őket.

2013. ápr. 12. 14:29
1 2
 1/15 anonim válasza:

Engem is megtalált egy ilyen fazon. küldött egy emailt, de eléggé gyanús. Esetleg azóta lett valami infód róla?

Üdv.,

kIARA

2013. júl. 14. 19:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Azóta semmi, el se mentem hozzájuk. Nekem mar az gyanus volt h a neten kb. Nem lehet őket megtalálni.
2013. júl. 23. 09:10
 3/15 anonim válasza:

Engem is nehány napja megtalált egy magas pasi és elkérte az e-mailem , a képen amit csatolt ez a Moment Flash studios szöveg van , viszont csak azt írja , hogy regisztráljak fel és aztán majd behivnak ... valaki okosabb lett már és tud róluk valamit

mert tényleg semmi nincs a neten róluk

2013. júl. 29. 10:20
 4/15 Mürschberger Bianka válasza:
Sziasztok! engem is megtalált egy hapsi majd az e-mail-e után küldtem egy képet magamról me leírtam az paramétereimet ahogy kérte. ezek után felhívott hogy szeretne egy próbafotózást velem és én mertem kérdezgetni hogy milyen ez a cég meg mi is lenne pontosan a feladatom erre ő azt mondta hogy lefárasztottam és hogy nem érez elég biztosnak enegem és hogy gondoljam át és ha tényleg érdekel a modell szakma majd hívjam vissza. ez mi?? érdekes. valaki tud többet erről a studióról mert e pasi nem volt túl bizalomgerjesztő de ha tényleg nem kamu érdekelne engem. akinek már volt velük munkája/ fotózása kérlek írjon! köszi előre is
2013. aug. 1. 23:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát en még mindig ketelkedek benne. Szeréntem ezt nem is telwfinban kene hanem személyesen. Meg ilyet mondani hát em tul profi, ha így ccsinálják.
2013. aug. 3. 09:29
 6/15 Mürschberger Bianka válasza:
hát igen. Lehet jobb nem bele gabalyodni. Csak mi van ha tényleg nem kamu és nincs átverés. Akkor meg kihagytunk egy lehetőséget:/
2013. aug. 4. 19:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Ha itt beindulhatna egy kariereed akkor mások is meg fognak ttalálni.
2013. aug. 5. 00:04
 8/15 anonim válasza:
Sziasztok en nyaron talalkoztam vele először egy rendezvényen..., eleg erdekes dolgokat mondott.. nekem is kétes érzéseim voltak/vannak.. Mindesetre holnap talalkozok vele.. drukkoljatok hogy ne legyen semmi gáz.. :)
2013. dec. 29. 23:30
 9/15 anonim válasza:

én vagyok a fotós, tőlem lehet kérdezni! ismeritek az elérhetőségeimet, fel lehet hívni mobilon, lehet írni mail-t

de ha már ilyen szépen egybegyűltünk, akkor megválaszolok kollektíve minden felmerült kérdést:

- nem véletlen, hogy nincs a studiónak nyilvános oldala (nem szeretném, ha idegen emberek legeltetnék a szemüket azokon a lányokon, akiket eddig fotóztam - facebook-on fenn vagyok, de zárt körű profillal - csak azok láthatják a képeimet, akiket ismerek személyesen vagy azok a 16-23 között lévő lányok, akik szeretnének modellkedéssel pénzt keresni)

- soha nem mondtam senkinek, hogy menedzselem a lányokat, és profi modell karriert kínálok (ezzel az ügynökségek foglalkoznak - én pedig elsősorban fotós vagyok) nem kínálok profi modell karriert, saját kisebb-nagyobb fotós munkáimhoz keresek megfelelő alanyokat, akik alkalmilag kereshetnek pénzt, ha ügyesek és rátermettek

- rátermettség: a külső megjelenés, testi adottság csak egy a sok tényező közül - ha valaki érvényesülni akar a modell szakmában, annak rendelkezni kell olyan belső tulajdonságokkal, mint lazaság, pozitív hozzáállás, ambíció, stb, stb.

2013. dec. 30. 18:14
 10/15 anonim válasza:

"toborzási" módszerként nem az internetes hirdetést vagy a szórólapozást választottam, hanem a DIREKT MARKETING-et

ennek lényege: személyesen szólítjuk meg a célközönséget, főleg a diák korosztályt,

azokat a csinos, ápolt, jó alakú lányokat, akikről feltételezzük, hogy esetleg érdekli őket a modellkedés, a show-business

2013. dec. 30. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!