Széles a lábfejem, milyen cipőt vegyek?
Tavaly vettem 1 bőr és 1 műbőr cipőt, de egyi sem lett jó végül. Kitágítani sem tudtam vizes zoknival, meg máshogy se.
Amelyik cipőbe belefér a lábam, az meg 41-es, tehát leesik hátul a lábamról..
Mit tegyek? 1 hónap múlva érettségi, és nincs alkalmi cipőm..
Húzós.
Amúgy ha hordod a cipőt, néhány nap után hozzátágulalábadhoz, hacsak nem annyira széles, hogy bele se megy.
Nem kell vizes zokni hozzá.
Nekem is volt, hogy egy cipő hossza pont jó volt, de a szélessége kicsit szorított, majd néhány nap után kitágult.
Amúgy a próba-hordást is próbáltam, lenyúzta 2-2 lábujjamról a bőrt és a körmöt is.
Utána meg 2 hétig menni alig tudtam, nemhogy tovább hordani..:)
öö..ön ugye nem egy afrikai elefánt? o.O
Csak mert én kifejlett hím példány vagyok és 9cm széles a patám... túlsúlyos vagy, vagy csak simán ilyen széles?
Amúgy fiú, vagy lány?
Bár ha jól érzem lány vagy...
Átérzem a problémádat, nálam olyannyira elfajultak a dolgok, hogy csináltatni kell a cipőket, mert egyikbe sem megy bele. :( Generációkon keresztül megfigyelhető családunkon belül egy markánsan romló tendencia lábfejméretet illetően. 13,5 cm széles az enyém, eleve meg 38-as lábam lenne, vagy kisebb egy picivel.
Csináltass egy ortopéd cipésznél cipő, ha nem találsz. Számla nélkül 25 ezer, egy kicsit húzós.
Egyébként én nem vagyok túlsúlyos, nincs is túl sok összefüggés szerintem a két dolog között.
Bízom benne, hogy a lányom az apja kecses lábfejét örökölte. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!