Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SOS gyors válaszokat! Holnap...

SOS gyors válaszokat! Holnap megyünk el egy fürdőbe ott lesz az a fiú is aki anyira tetszik mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Vigyek magammal táskát?Kicsit nagyot válpántosat?Kötős vagy csatos fürdő ruha legyen rajtam?Sárga Kötös vagy Rozsaszín retrós vagy kék kötös fürdő ruha legyen rajtam?Derékra köthető kendőt vigyek magammmal?Törölközöt mintásat vagy egyszínűt?papucs nyitott?Köröm kifestve? Amúgy nemvagyok ilyen mindenre figyelő csak valószínűleg jól megfog nézni fürdő ruhába és azt akarom jól nézek ki
2013. márc. 15. 12:14
 1/6 anonim válasza:
Szerintem senki nem tudhatja a válaszolók közül hogy milyen az alkatod, valamint hogy a fiúnak milyen az ízlése...
2013. márc. 15. 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát elég sovány vagyok barna hajú,magas barna szemű a bőrőm fehér és a fiú hát amit úgy jobban letudok írni róla hogy jobban szereti az olyan lányokat akik kicsit fíusak mint a plázaciciákat...
2013. márc. 15. 12:23
 3/6 anonim válasza:
szerintem csak add önmagadat. Hidd el, nem lenne jó ha azért szeretne aki nem vagy.
2013. márc. 15. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Menjél pucéran. Arra garantáltan fölfigyel.
2013. márc. 15. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Megpróbálok segíteni:

Szerintem táskát ne vigyél mert nem tudod hova rakni, esetleg egy pici vállpántosat a legszükségesebb dolgoknak, bár nem írtad, hogy milyen fürdőbe mentek.

Szerintem kötős legyen, inkább a kék.

Ha szép az alakod, és nincs a combodon takargatnivaló, akkor ne vigyél.

Törölköző szépen passzoljon a fürdőruhához, midnegy, hogy mintás-e, d eha csak csajszis mintájúak vannak, szerintem maradj az egyszínűnél.

A körmöd illjen a törölközőhöz, fürdőruhához és papucshoz, de ne vidd túlzásba, legyen szolíd a körömfestés.

MIndenképp nyitott papucsot vegyél.

Remélem segítettem, ne izgulj sokat, osk szerencsét és jó szórakozást!!

2013. márc. 15. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti azt hiszem a pucér ötlettett nem fogom hasznalni.Nem vagyok nudlista:)
2013. márc. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!