Lett volna esélyem, vagy csak le akartak húzni? (Modellcég)
Figyelt kérdés
Szóval 19 évesen kint éltem Londonban, és bementem egy modellcéghez mivel minden álmom, hogy az lehessek. Csináltak egy pár fotót majd egy óra múlva már visszahívtak. Azt mondták, hogy elküldenének egy ilyen modell képzésre (1hónap) amit ők fizetnek, de lenne valami portfólió ami 100ezer ft lett volna kb. Szóval nem tudom, hogy láttak-e vajon valami esélyt bennem, vagy csak a pénz miatt foglalkoztak volna velem. Szeretnék belevágni ismét ha kimegyek.. Ugyan úgy nézek ki mint akkor, csak 21 éves vagyok. 184 magas, vékony kicsit izmos.2013. ápr. 11. 16:38
1/5 The Other válasza:
Ha lett volna esélyed, akkor azt mondták volna, hogy menj vissza fotózásra és kapsz 100ezret...
2/5 A kérdező kommentje:
De kár.. :(
2013. ápr. 11. 17:01
3/5 anonim válasza:
Portfólió fotózást magadnak kell intézned és igen 100 ezer körül van. Ha a képzést ők fizetik az ne olyan para, mert van olyan cég, amelyik ezt is lehúzza rólad.
Így bekerülsz a bázisukba, ha téged választanak bizonyos munkákra, akkor hamar visszajön a befektetett pénz.
Ha szerződést adnának mindenféleképpen nézzétek meg egy ügyvéddel együtt, hogy hol lehetnek benne buktatók.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt a portfóliót az ügynökséggel kell csináltatni? Nekem van egy profi fotós ismerősöm, stúdióval meg mindennel, ha ő csinál nekem egyet azt nem fogadnák el sehol?
2013. ápr. 12. 00:53
5/5 anonim válasza:
Szerintem csináltathatod mással is, de az akkor minőségi munka legyen, fotókönyvvel, benne mindenféle ruhában, sminkkkel, smink nélkül, kicsit extrémebb haj, smink, ruha, furdőruhás kép. Szóval jó sok fotó kell, hogy minden arcodat láthassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!