Hogyan legyek tökéletes lány? Mit tegyek, mit vegyek fel? Milyen legyen a hajam? Meg a többi. Help, ötleteket!
Figyelt kérdés
tökéletes akarok lenni egy fiú miatt mert neki azok a nagyon szép lányok tetszenek, most sem vagyok csúnya, de vannak hibáim, gondolom azért "kosarazott ki"-nem igazán, de nem tudom....-2009. szept. 22. 16:59
21/27 A kérdező kommentje:
utolsónak igaza van, de ettől függetlenül mindenki válasza hasznos volt:)
2009. szept. 25. 16:23
22/27 anonim válasza:
Mi van akkor ha tetszik egy srác és
neki nem biztos hogy tetszel
és nem mindig látod?
23/27 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan,hogy tökéletes,nem kel tökéletesnek lenni,hogy bejöjél valakinek.
24/27 anonim válasza:
Én szerintem külsőre barna haj (inkább természetes), vagy sötétebb bőr. A stílusról pedig hogy legyen rendesebb például hogy inget viselni. A belső mondjuk hogy legyen rendes. Ez a én tippem.
25/27 anonim válasza:
Rakd ki melled ha nincs push up,segged rakd ki sok smink sajnos ma mar ez a "tokeletes"
26/27 Shirochan válasza:
XD szerintem inkább olvass jane austent jó?
27/27 anonim válasza:
Ezt csináld : göndöritsd be a hajad,legyen műkörmöd, vegyél rózsaszín rúzst,szemhéjtust. Húzzál extravagáns ruhákat, végezz sok guggolást, és lépcsőzz, hogy formáss legyen a hátsód. Vegyél fel sok ékszert, legyél humoros. Dicsérd meg, és beszélgess vele sokat. Remélem tudtam segítebi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!