Hogyan legyek tökéletes lány? Mit tegyek, mit vegyek fel? Milyen legyen a hajam? Meg a többi. Help, ötleteket!
Figyelt kérdés
tökéletes akarok lenni egy fiú miatt mert neki azok a nagyon szép lányok tetszenek, most sem vagyok csúnya, de vannak hibáim, gondolom azért "kosarazott ki"-nem igazán, de nem tudom....-2009. szept. 22. 16:59
11/27 anonim válasza:
Van pár helyesírási hibája, ha nem vetted volna észre, kedves utolsó válaszoló. :)
Egyébként meg a témához hozzászólva, ahogy leírtad magad, ennál nem lehetsz tökéletesebb, kedves kérdező! :)
12/27 A kérdező kommentje:
jól van már helyesírási hibája sztem mindenkinek van, főleg gépen, mert simán elnyomhatok vmit amit észre sem veszek....ha ennél tökéletesebb nem lehetek, akkor én mért nem érzem így?
2009. szept. 22. 18:44
13/27 anonim válasza:
Azért, mert vmiért csak elutasított az a srác. Most leeht, hogy kiröhögsz, de.. Nem lehet, hogy túl tökéletesnek tart téged? Én sem próbálkozok be minden srácnál, mert egyszerűen túl nagyszerűnek tartom őket ahhoz, hogy velem járjanak.. :S
14/27 A kérdező kommentje:
Van benne valami, de az van, h ő is tökéletesnek tartja magát. Olyan kis flegma, beképzelt, de cuki is....
2009. szept. 22. 19:09
15/27 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókhoz!
+ magassarkú nőiesít, de olyat vegyél fel, amiben járni is tudsz!
az arcodon pedig ne legyen 1 kg vakolat! Szépen fesd ki magad. A kevesebb néha több!
Ápolt legyél, ebbe beleértve a körmöket is. ne legyen lerágott, pattogzó körömlakk taszító.
Mindig legyél vidám, pozitív. SOK SIKERT!!!
16/27 A kérdező kommentje:
myx 5 cm-es magassarkút veszek fel, a vakolatot meg kifejezetten utálom, nekem az alapozó is csak havi 2-3x van mostanában csak szemceruza, korrektor és már megyek is, de eléggé elmentünk az alap kérdéstől... tehát mitől vagy hogyan lehetnék tökéletes??
2009. szept. 22. 20:48
17/27 anonim válasza:
Nincs igaza annak, aki azt mondja hogy csak a belső számít meg hogy így is tökéletes vagy. Nagyon csinos vagy (leírás alapján), nekem megfelelne, de nem mindenki ilyen. Van, akinek nem is maga a külső szépsége, hanem a belefektetett idő, a mintának való megfelelőség sokkal fontosabb. Ezek főleg felületes emberek, de ez nem negatív jelző, ők ilyenek és kész. Amúgy helyesírási hibáim nekem is szoktak lenni (ritkán, oké, de vannak), de itt most az egész írásképről beszélek. Összefüggő mondatokban képes átadni, amit akar. Ez nem olyan megszokott manapság, sajnos.
18/27 anonim válasza:
Egy fiúnak nagyon fontos, hogy jófej legyél! Legyenek poénos beszólásaid, meg ilyenek! Úgy látom, te nem vagy magaddal megelégedve! Szerintem válts stílust! Próbálgasd a stílus féléket! Mondjuk próbáld ki ezt: legyél vagány,laza de szexi és szleng!!! DE A LEGFONTOSABB akármiben is feszítessz, légy önmagad!
19/27 anonim válasza:
a tökéletesség belülről árad, úgy ahogy a szépség is. A divat követése csak egy apró dolog. A leírások alapján egy egyszerű pólóban és nadrágban is tökéletes leszel, mert valójában széép vagy. Mosolyogj sokat, mert az is széppé tesz. :)
20/27 anonim válasza:
Mikor fogjátok már fel, hogy nem önmagát akarja adni, meg nem a belső kisugázásról van szó, hanem egy konkrét fiú konkrét igényeit akarja kielégíteni? Tényleg olyan nehéz olvasni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!