Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne feltetetni fogszabályozót? (kép)

Figyelt kérdés

Már évek óta tervezem, h megcsináltatom, de csak halogatom... Nagyon kíváncsi vagyok mások véleményére. Szerintetek nagyon csúnya a mostani állapot? Ti elmennétek a helyemben?

Itt a kép: [link]

2013. ápr. 9. 22:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
teljesen jók a fogaid
2013. ápr. 10. 12:27
 22/25 anonim ***** válasza:

alig látszik, hogy nem arányosak a fogaid. láttam már ennél csúnyabb fogakat is, fogszabályzót pedig nem is használtak azok, akiknek ilyen oguk volt.

úgyhogy szerintem fölösleges.

2013. ápr. 10. 13:43
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha van rá keret, én feltetetném a helyedben, bár nem csúnya a mostani állapot sem, viszont az emberek legnagyobb hányadának nem ártana a fogszabályzó, mert nincsen tökéletes, vagy nagyon szép fogsoruk. Nekem is egy-két fogam állt el, mint neked, az enyémek mondjuk máshol, és én feltetettem, még mindig fent van, és abszolút nem bántam meg. Viszont én baromi kritikus és maximalista vagyok a külsőm szempontjából, ezért csináltattam meg. Szerintem egyáltalán nem gáz a fogsorod most sem, sőt, az is biztos, hogy sokat kifejezetten aranyosnak találják, hogy úgy eláll (koreában pl az a divat, hogy a lányok így elállítattják a szemfogaikat, mert aranyos [link] ), de ha téged zavar, akkor csináltasd meg. Mások véleménye miatt fölösleges belevágnod egy ilyen többhónapos, akár többéves műveletbe.

21L

2013. ápr. 10. 13:50
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha elkezdenek nőni a bölcsességfogaid, azok még jobban össze tudják kuszálni a fogaidat, ha nincs nekik elég hely, és még csámpásabbak lesznek. Nekem is ettől lettek még bénábbak. Én kihúzattam az összes bölcsességfogamat, és most már van hely a többinek. Előző vagyok.
2013. ápr. 10. 13:53
 25/25 A kérdező kommentje:
Akkor Koreában menőnek számítanék hehe :D Egyébként kiskoromban a másik oldalt is kiállt a szemfogam, de az hála az égnek a helyére ment magától.
2013. ápr. 10. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!