Szerintetek érdemes lenne feltetetni fogszabályozót? (kép)
Már évek óta tervezem, h megcsináltatom, de csak halogatom... Nagyon kíváncsi vagyok mások véleményére. Szerintetek nagyon csúnya a mostani állapot? Ti elmennétek a helyemben?
Itt a kép: [link]
alig látszik, hogy nem arányosak a fogaid. láttam már ennél csúnyabb fogakat is, fogszabályzót pedig nem is használtak azok, akiknek ilyen oguk volt.
úgyhogy szerintem fölösleges.
Ha van rá keret, én feltetetném a helyedben, bár nem csúnya a mostani állapot sem, viszont az emberek legnagyobb hányadának nem ártana a fogszabályzó, mert nincsen tökéletes, vagy nagyon szép fogsoruk. Nekem is egy-két fogam állt el, mint neked, az enyémek mondjuk máshol, és én feltetettem, még mindig fent van, és abszolút nem bántam meg. Viszont én baromi kritikus és maximalista vagyok a külsőm szempontjából, ezért csináltattam meg. Szerintem egyáltalán nem gáz a fogsorod most sem, sőt, az is biztos, hogy sokat kifejezetten aranyosnak találják, hogy úgy eláll (koreában pl az a divat, hogy a lányok így elállítattják a szemfogaikat, mert aranyos [link] ), de ha téged zavar, akkor csináltasd meg. Mások véleménye miatt fölösleges belevágnod egy ilyen többhónapos, akár többéves műveletbe.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!