Fontos! A dm-ben visszaveszik a termékeket? Pénzt adnak vissza, vagy hogy zajlik? És mennyi időn belül?
Az a helyzet, hogy vettem egy Essence alapozót. Minden szép és jó vele, de mint általában az Essence termékeknél, nem jó a színe. Még a legvilágosabb árnyalat is narancssárgás színű...
Vissza tudom vinni? Ma vettem délután.
Minek veszed meg ha szerinted szar?
Kérdezel itt hülyeségeket...
Nekem a Rossmann-ban kicseréltek egy körömlakkot, blokk ellenében, mert nem tetszett a színe.
Egy próbát megér! :)
Blokkal együtt visszaveszik, pénzt visszaadják, ha meg akarsz egy másikat, ugyanabban az árban akkor kicserélik és kész, és ez biztos!
(persze ha nem nyomkodtad ki a nagy részét :P)
A sok hülye, bunkó ember kiélte magát, végre nem ő az, aki sötét, végre nem őt oltogatják - ezt gondoljátok! :) Ennyik vagytok... :P Még csak hibát se követtem el... Ha egy hülye, neten bátran pofázó névtelen elkezdi, jön a többi.... Gratulálok. IQ=0. (Mellesleg, kipróbáltam, fénynél is, csak rendes rétegben nem ugyanaz az a szín. Nem adja vissza azt, amilyen a teszter volt. Ja, és ha lenne eszetek, nem írogatnátok, mert szerintem egyértelmű, hogy egy hónapja már nem aktuális a dolog....)
Köszönöm az értelmes válaszokat, mert elvétve még azok is vannak szerencsére! :)
Már látom, írnátok, hogy mennyire felfújom a dolgokat....
Csak, tudjátok, olyan problémák vagytok, amikkel sajnos foglalkozni kell, hogy tegyünk ellene.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!