Csinos vagyok ezekben? Bejön az ilyen alkat, ilyen stílus?
ma 19:49 vagyok
Szerintem ilyesmiket hordj, magassarkúval:
Itt a jobboldali:
Lehet, hogy ezek a ruhák nem olyanok, amik esetleg tetszenek, de magát a fazont nézd. Nem állnak jól a feszes, passzos ruhák, mivel van rajtad súlyfelesleg bőven. És ezt nem bántásként írom, mert a lényeg,hogy te jól érezd magad a bőrödben.
Nekem sem tetszenek.
Térdig érő, sötét szoknyát nyugodtan hordhatsz az ott takar ahol kell.
Ha alacsonyabb vagy magassarkúval mondjuk függőleges csíkozású nadrágot hordhatnál mert az megnyújt egy kicsit.
Tudom nem tehetsz róla, hogy ilyen vagy, én 60kg vagyok és így is ramatyul érzem magamat. De sok jót ki lehet hozni a te alakodból is, csak kicsit oda kell figyelni.:)
csak azt tudom mondani,h egyetértek,
simulós felső,mini szoknya színes harisnyával...nagyon előnytelen, na meg a hegyesebb orrú magassarkú is ami viszont nem is szép szerintem(csak kivételes esetekben)
hordj mellbe feszülős,dekoltáltabb, sötét ruhákat, amik mell altt bővűlnek és legalább combözépig érnek, egybetalpú magassarkúval
erről a képről a harmadik ra gondoltam,szerintem jól néz ki,megpróbálhatod az ilyen ingeket is ilyen formában:
ezeken pedig az 1-es,4-es és 5-ös outfiteket figyeldd meg
ő például szerintem nagyon csinosan öltözött fel az alkatához:
sötét,váltöméses zakó, sötét farmerrel és magasított egybetalpú cipő
zakó, és bokát takaró cipő kisruhával:
neked inkább a ruhák állnak jól,viszont ha narág legyen sötét,testhezállóbb inkább mint laza, de magassarkúval, zakóval, farmer dzsekivel
a színes szvettereket,harisnyákat, a vékony orrú; sarkú magassarkúkat hanyagoldd
ilyen cipőkre gondolok, amik nyújtanak, és takarják a vastag bokát, vagy elvonják róla a tekintetet:
felsők:
elég sokat írtam, remélem segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!