Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Snakebite? Mennyire fáj? KB...

Snakebite? Mennyire fáj? KB mennyiért csinálnák meg? Meg úgy vélemény róla? Mit szóltok ahhoz, ha egy 13 évesnek van?

Figyelt kérdés
13 vagyok (azaz október 1-jén 14 :]]) és nagggyon szeretnék valamilyen pc-t :3 Legjobban a Snakebite tetszik... :o
2013. ápr. 8. 18:42
 1/5 Pinky Baba válasza:
Am mi az a snakebite??
2013. ápr. 8. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Semennyire nem fáj, kb 10ezer körül csinálják felénk. Majd a fogad fog fájni ha szétcseszi a piercing. Mert szét fogja, ezért is veszi ki mindenki egy idő után. Inkább ne csináltass ilyen helyre. 13 évesen meg amúgy sem kéne.
2013. ápr. 8. 19:04
 3/5 A kérdező kommentje:
EZ egy Snakebite: [link]
2013. ápr. 8. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt és nem a fogaim miatt vettem ki:D 12-14ezer forint általában. Mit szólok hozzá? Az lenne a véleményem hogy egy 13 éves kislány nagynak akar látszani. Semmi több. A legtöbb ember is ezen a véleményen lesz, kivétel a 13 éves osztálytársaid, barátaid.. Túl fiatal vagy hozzá.
2013. ápr. 8. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
9 ezer volt, nem fájt különösebben. Nekem ballagás után (14 évesen) lett, de pont egy év múlva ki is vettem, mert az emberek állandóan beszólogattak, meg jöttek a szokásos "vicces" poénjaikkal, hogy "ha kiveszed, kifolyik rajta a leves?" és hasonlók. Rohadt idegesítőek. Kicsit megbántam, mert még most is meglátszódik a helye.
2013. ápr. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!