A 80/B-s melltartó nagy egy 14 éveshez képest?
Figyelt kérdés
sokszor nagynak érzem és zavar is2009. szept. 21. 22:13
11/21 anonim válasza:
75E??? Akkor ott valami nagyon el volt számozva, E-s melltartót eleve nem csinálnak 75-ben, fizikai képtelenség az ilyen alkat, még szilikonos mellekkel is lehetetlen, ugyanis akinek 75 cm a mell alatti rész,annak egész egyszerűen nem bírná el a háta, a gerince az E-s mellet. Nekem terhesen volt 75D, de azok már szó szerint lökhárítók voltak, fájt is eleget a hátam. Aztán visszament 70 C-re.
A 80B-s teljesen átlagos, anyámnak kell 75B, de ő nagyonn alacsony. Ha a magasságod is átlagos ehhez a mellmérethez, akkor nincs miért zavarban lenned. :)
12/21 anonim válasza:
jó hát nem kell elhinned ;) és igenis csinálnak 75-be. most 75G-s melltartóm van, amit fehérnemű boltban vettem. az egy dolog, hogy neked mekkora volt, nekem ekkora van és kész. hiszed vagy sem, így van :)
13/21 anonim válasza:
Ugyanmár, akkor már olyan gerincproblémáid lennének, hogy egyenesen sem tudnál állni... Én már csak tudom, nekem 75ZS-s melleim vannak-.-'
14/21 anonim válasza:
jó hát nem nagyon érdekel mint mondasz. nem tehetek róla hogy nem hiszed el.. majd ha lesz ilyen ismerősöd, akkor majd meglátod hogy igenis létezik ilyen. mással meg nemkéne bunkózni..
15/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! hány centi magas vagy? Lehet csak te érzed zavarónak, és valóban nem is olyan szörnyű :)
16/21 A kérdező kommentje:
165 cm és 55 kg
2009. szept. 26. 00:52
17/21 anonim válasza:
75G-s melltartós: nyilván vagy kb. 100 kg, csak éppen kiszedetten a lengőbordáidat -innen a 75-ös méret! Írd már le annak a boltnak a címét, ahol 75 G-s melltartót árulnak... Érdekelne, mert akkor a saját boltomba is rendelnék, biztos nagyon kapós lesz! Vagy az is lehet, hogy az a 75 az nem is sm, hanem inch és valami angolszász országban vetted!
18/21 anonim válasza:
höh hát nemvagyok 100kg. azért nemkéne rögtön bunkózni.. :| amúgy katalógusból is rendeltem már. BON PRIX-ből. meg ahol lakom, itt a fehérnemű boltban. Sissy fehérnemű bolt. fürdőruhámat, ami F-es, Triumph fehérneműboltban..
19/21 anonim válasza:
íme a 75/E-s melltartó......szééééééép..:D:D:D
20/21 anonim válasza:
ésmégegy 75/G-s melltartó....ezmégjobb....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!