A 80/B-s melltartó nagy egy 14 éveshez képest?
Figyelt kérdés
sokszor nagynak érzem és zavar is2009. szept. 21. 22:13
1/21 anonim válasza:
hát azért a B kosár még nem olyan elviselhetetlen méret:d
2/21 anonim válasza:
Dehát a melltartóméretedet nem a korod szabja meg, hanem a mellméreted.Már ne sértődj meg,de ezerféle lány van, honnan tudjuk, hogy ez most milyen?Léányegében adtál egy pofont a semminek ezzel a kérdéssel..Te mit válaszolnál erre, ha látád kiírva?
3/21 anonim válasza:
B mell = kis csöcs - fiúszemmel. :))
4/21 anonim válasza:
egy B-s mell átlagos.
a 80 a hátad körméretére vonatkozik, inkább az a nagy (14 évesen), és nem a melled.
5/21 anonim válasza:
Nekem D-s, szerinted engem mennyire zavar? Semennyire, mert szeretem őket.. :DD
14/L
6/21 anonim válasza:
Nem !!
az pont jo !!
nekem is 14 evesen akkora votl xD
8/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. szept. 22. 13:28
9/21 anonim válasza:
Nekem annyi idősen 70C-s volt. Szóval a hátad széles, de a melled egyáltalán nem nagy.
10/21 anonim válasza:
nekem 14évesen 75/E-s melltartóm volt. most sem vagyok idősebb több évvel, de két mérettel nagyobb melltartó kell. szóval akkor kié is nagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!