A legszebb lányok is ilyenek otthon?
Na nem UGYAN ILYENEK, de otthon nem törődnek úgy a külsejükkel, mint ha elmennének valahova?
Mondjuk attól, hogy valaki melegítőben van otthon, attól még nem lesz szakadt. :D
Melegítőben vagyok itthon, de attól még normálisan nézek ki. Egyszerű póló, egy kényelmes gatya, a hajam lófarokban vagy kontyban..ettől még nem leszek szakadt :D
Biztosan van olyan, aki nem büfög, fingik, stb otthon, hanem sminkben, magassarkúban pipiskedik...
Szerintem tényleg vannak ilyen lányok, akiknek a szép, és "tökéletes" külsejükre való törekvés ennyire fontos, hogy sosem lesznek igazán természetesek, és igazán önmaguk. Talán lefekvéskor, talán...
Hát,én még suliba,vagy ha megyek valahova,akkor is,csak kevés sminket használok,pedig mondták,hogy tehetnék többet...de amikor otthon vagyok,a fiúm felsőjét,meg macinacit hordok,vagy rövidnadrágot.. :P És általában délután fésülködök csak meg,... :P Nem tom,hogy ez az igénytelenség,vagy nem,de nekem ez kényelmes,és úgyse látja senki.A fiúm meg csak nem szakít emiatt két év után,meg amúgyis látott már rosszabb állapotban is,biztos. :P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!