Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legszebb lányok is ilyenek...

A legszebb lányok is ilyenek otthon?

Figyelt kérdés

Na nem UGYAN ILYENEK, de otthon nem törődnek úgy a külsejükkel, mint ha elmennének valahova?

[link]

2013. ápr. 7. 16:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk attól, hogy valaki melegítőben van otthon, attól még nem lesz szakadt. :D

Melegítőben vagyok itthon, de attól még normálisan nézek ki. Egyszerű póló, egy kényelmes gatya, a hajam lófarokban vagy kontyban..ettől még nem leszek szakadt :D

2013. ápr. 8. 17:38
 22/24 anonim ***** válasza:
96%

Biztosan van olyan, aki nem büfög, fingik, stb otthon, hanem sminkben, magassarkúban pipiskedik...

Szerintem tényleg vannak ilyen lányok, akiknek a szép, és "tökéletes" külsejükre való törekvés ennyire fontos, hogy sosem lesznek igazán természetesek, és igazán önmaguk. Talán lefekvéskor, talán...

2013. ápr. 8. 17:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát,én még suliba,vagy ha megyek valahova,akkor is,csak kevés sminket használok,pedig mondták,hogy tehetnék többet...de amikor otthon vagyok,a fiúm felsőjét,meg macinacit hordok,vagy rövidnadrágot.. :P És általában délután fésülködök csak meg,... :P Nem tom,hogy ez az igénytelenség,vagy nem,de nekem ez kényelmes,és úgyse látja senki.A fiúm meg csak nem szakít emiatt két év után,meg amúgyis látott már rosszabb állapotban is,biztos. :P

18/L

2013. jún. 18. 08:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
13-as!"Büdös napot tartok."Ezen nagyon jót nevettem!Köszi! :-))))
2013. aug. 20. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!