Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legszebb lányok is ilyenek...

A legszebb lányok is ilyenek otthon?

Figyelt kérdés

Na nem UGYAN ILYENEK, de otthon nem törődnek úgy a külsejükkel, mint ha elmennének valahova?

[link]

2013. ápr. 7. 16:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Jó, a zselét nem azért hoztam fel, mert annyira biztos lennék benne, csak kellett a demonstrációs eszköz.:D

És igen, simán, ezt továbbra is fenntartom. Írod, hogy nem a tipp-topp holmik felvételére gondoltál, de akkor mégis miért csodálkoznál a melegítőn? Azért vannak rosszul a legapróbb bakitól is, mert tökéletesnek akarnak tűnni mások szemében. Még ha elégedettek is lennének az otthoni megjelenésükkel, mit érnének el vele? Tudom, nehéz róluk elképzelni, de akkor sincs ez másképp.

(8. voltam, bár ez kikövetkeztethető.)

2013. ápr. 7. 18:46
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Én ugyan messze vagyok a legszebbtől, de azért egy magára adó, csinosnak mondott lány vagyok, de ilyen puruttyán még otthon sem nézek ki. Nem úgy nézek ki, mint aki bálba megy, de azért nem is hagyom el magam, tisztelem magam annyira, hogy sosem vagyok ilyen ágrólszakadt.
2013. ápr. 7. 18:53
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Én bevallom őszintén,hogy igen,én otthon abszolút nem törődök a külsőmmel. Régi melegítőkben fésületlenül heverészek, sőt hétvégén néha büdös napot is tartok, ami azt jelenti,hogy nem fürdök meg este. Kövezzetek meg, ez van. Viszont mindenki tip top csajnak ismer,nem mondanátok meg rólam ezeket és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen ilyen "alkalmi igénytelen".
2013. ápr. 7. 19:00
 14/24 anonim ***** válasza:
hát ez inkább arra vonatkozik aki vakolattal megy el otthonról mindig. Én nekem átlagos fejem van, úgyhogy nem nagyon sminkelem magam, főleg nem suliba, így hát itthon is ugyanúgy nézek ki :D
2013. ápr. 7. 19:39
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
Én otthon sem hanyagolom el magam, mert ugyan senki nem lát, de én rosszul érzem magam egy ócska ruhában, smink nélkül, kócosan, szóval nem szoktam úgy járkálni még a 4 fal között sem. Reggelente felöltözök egy normális egyberuhába mondjuk, az kényelmes és szép is. Megfésülködök, mást nem kell a hajammal kezdeni sose. Feldobok egy BB krémet meg szemceruzát és kész. Ez semeddig nem tart és jól nézek ki, jól érzem magam.
2013. ápr. 7. 20:36
 16/24 anonim ***** válasza:
23%
Csajok, nem akarok kötekedni, de ez a kérdés a legszebb lányoknak szól:)
2013. ápr. 7. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
És honnan veszed hogy az összes válaszoló egy rusnya banya?
2013. ápr. 7. 21:37
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Én pont ugyanígy vagyok,mint a #15-os.

Egyszerűen nem érzem jól magam "slamposan".

Persze melegítőalsóban vagyok otthon, de az is jobb fajta.

És egy kis smink is van rajtam, mert így érzem jól magam és kész. Persze néha előfordul, hogy nem este fürdök le, hanem másnap reggel.

A hajamat meg reggel megfésülöm és kész.

2013. ápr. 8. 08:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Otthon miért kéne kiöltözni. Én ha tehetem egész nap pizsamában vagyok és élvezem a pihenést. De még reggel kócos hajjal is szexi vagyok. A barátom számára :D
2013. ápr. 8. 10:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Sosem sminkelek itthonra, és nem veszem fel a legszebb ruháimat. utcára énis tip-top megyek, de itthora inkább pihentetem a bőröm/hajam.
2013. ápr. 8. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!