Hogy csináltassak Piercinget, hogy anyámnak ne tűnjön fel?
A szám alá szeretnék egy ajakpiercinget,de anyámnak nem mondanám el. Ne beszéljetek le róla,már eldöntöttem. Szóval elmennék megcsináltatni,otthon kiszedném (éjszakára bennhagynám),és mikor elmegyek otthonról újra betenném. Feltűnne neki? Mennyiért csinálják? Köszönöm a válaszokat!
17L
Az ajakpiercing meg más piercing helye is benő, ha az elején nincsen benn mindig.
Ráadásul enni sem fogsz tudni rendesen valószínű, amúgy is feltűnő a gyulladás az eején..
17 évesen elvileg kellene szülő beleegyezés írásban (persze van ahol megcsinálják enélkül)
4-5000 a Westendben ékszertől függően.
Nem a piercingről akarlak lebeszélni, hanem arról, hogy titokban csináld.
Az unokatesómat képesek voltak 3 napra kirakni otthonról pedig ő 20 volt.
persze ez a másik véglet, és a szülei nem viselkedtek helyesen, de sokkal célravezetőbb, ha rábeszéled az édesanyádat.
Nekem sikerült, igaz korán akartam (15 évesen), akkor nem engedték de majdnem 17 évesen megcsinltathattam...
NEM FOGOD TUDNI ELTITKOLNI!
Nem lehet ki-be rakosgatni. Nagyon hamar összehúzódik a lyuk még az elején, szóval azt felejtsd el, hogy majd ilyen módszerrel rejtegetni fogod.
Különben meg az utcán is megláthat egy olyan ember aki közös ismerősötök Anyuddal és máris lebuktál.
Vagy beszéld meg vele, vagy várj egy évet és akkor már szülői engedély nélkül szúrathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!