Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy csináltassak Piercinget,...

Hogy csináltassak Piercinget, hogy anyámnak ne tűnjön fel?

Figyelt kérdés

A szám alá szeretnék egy ajakpiercinget,de anyámnak nem mondanám el. Ne beszéljetek le róla,már eldöntöttem. Szóval elmennék megcsináltatni,otthon kiszedném (éjszakára bennhagynám),és mikor elmegyek otthonról újra betenném. Feltűnne neki? Mennyiért csinálják? Köszönöm a válaszokat!

17L

2013. ápr. 7. 12:36
1 2
 1/17 anonim válasza:
53%
Volt egy ismerősöm ajakpierciget csináltatott és aki csinálta neki nem mossot kezet 2 hét múlva a gyerek szája lerohadt gennyes fertőzése búbok nőtek rá és megműtötték le vágták alsó-felső ajkát és seggéből kiszedet bőrből csináltak neki újjat de a fertőzés tovább terjedt és végül ráment a szerverire és 5 hónap múlva eltávozott az élők sorából ha ezek után akarsz csináltatni akkor csináltas! kb 3000-3500 Ft csinálnak!
2013. ápr. 7. 12:41
 2/17 A kérdező kommentje:
Ja,igen biztos. Ha igaz is(amit kétlek) 100-ból 1 eset,nem sikerült lebeszélni róla. De azért köszi a választ.
2013. ápr. 7. 12:44
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Az ajakpiercing meg más piercing helye is benő, ha az elején nincsen benn mindig.

Ráadásul enni sem fogsz tudni rendesen valószínű, amúgy is feltűnő a gyulladás az eején..

17 évesen elvileg kellene szülő beleegyezés írásban (persze van ahol megcsinálják enélkül)

4-5000 a Westendben ékszertől függően.

Nem a piercingről akarlak lebeszélni, hanem arról, hogy titokban csináld.

Az unokatesómat képesek voltak 3 napra kirakni otthonról pedig ő 20 volt.

persze ez a másik véglet, és a szülei nem viselkedtek helyesen, de sokkal célravezetőbb, ha rábeszéled az édesanyádat.

Nekem sikerült, igaz korán akartam (15 évesen), akkor nem engedték de majdnem 17 évesen megcsinltathattam...

NEM FOGOD TUDNI ELTITKOLNI!

2013. ápr. 7. 12:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Megbízható helyen kell csináltatni, nem egy útszéli eldobott kis bódéban ahol használt tűvel szúrják..Bizonyosodj meg róla, hogy előtted bontja ki a tűt, megfelelően fertőtlenít, stb. A kérdésedre válaszolva, lehet, hogy nem venné észre, de nem egészséges minden nap kiszedni sztem. Am meg, hadd lássa, egész életedben dugdosni fogod?! Nem vagy már kicsi, egy idő után úgyis elfogadná
 5/17 anonim ***** válasza:
*eldobott helyett eldugott
 6/17 A kérdező kommentje:
Megbízható, normális helyen csináltatnám,az alap. A gyulladásra meg azt mondanám,hogy pattanás xD
2013. ápr. 7. 12:50
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
pattanás? de naiv vagy :D azt hiszed, anyád most jött le a falvédőről? :D
2013. ápr. 7. 12:55
 8/17 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy mégis beszélek vele, végül is tesómnak is megengedte ennyi idősen. Apám az tuti agyvérzést kapna, de hozzá csak hétvégente járok.
2013. ápr. 7. 12:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg anyukáddal a dolgot,mert a friss piercinget kiszedni-berakni állandóan...Hát elég fájdalmas.Én annó szúrtam magamnak 2. lyukat a bal fülembe.2 hét után egyik reggel kiszedtem a fülbevalót,nap végére már nem tudtam visszarakni mert beforrt és nagyon fájt :S (utána már nem próbálkoztam...).Úgyhogy ezzel csak óvatosan..
2013. ápr. 7. 12:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet ki-be rakosgatni. Nagyon hamar összehúzódik a lyuk még az elején, szóval azt felejtsd el, hogy majd ilyen módszerrel rejtegetni fogod.

Különben meg az utcán is megláthat egy olyan ember aki közös ismerősötök Anyuddal és máris lebuktál.

Vagy beszéld meg vele, vagy várj egy évet és akkor már szülői engedély nélkül szúrathatsz.

2013. ápr. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!