Milyen szinű a szemed? Ha lehetne választani, milyen szemszínt szeretnél, esetleg valami extrémet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 22:56
11/34 anonim válasza:
Sötétbarna szemeim vannak, és világoskéket választanék.
12/34 anonim válasza:
Amolyan zöldesbarnás keverék, az amcsik 'hazel'-nek hívják, a magyarok meg libafosnak.:D
Nem bánnám, ha zöldebb lenne, de végül is az a lényeg, hogy funkcionál.
13/34 anonim válasza:
Barna,teljesen megvagyok vele elégedve,nem kellene más szemszín!
14/34 anonim válasza:
Sötétbarna, férfias. Nem kell más szín.
15/34 anonim válasza:
Világoszöld szemem van (gyárilag sötétszőke hajjal,de sötétbarnára festem), nem cserélném le mert szeretem,de a világoskék is tetszik.
16/34 anonim válasza:
Sötétbarna. Szeretem ezt a színt, de egy nagyon szép tiszta zöldre vagy egy sárgás-vörösesre lehet, hogy lecserélném.
17/34 anonim válasza:
Világosbarnás a szemem, néha olyan világos, hogy már sárga és egy kis zöld is van benne. Amikor sárgás, akkor nem szeretem. Szívesen lecserélném valami szép sötét csokibarnára, bár nem biztos, hogy jól állna nekem, de az a szemszín nagyon tetszik.
18/34 anonim válasza:
Utolsó vagyok, utánanéztem, nekem is ilyen hazel nevezetű van.
19/34 anonim válasza:
nekem ilyen kevert szemem van
a legkülső rész szürke,a közepe kék a legbelső rész pedig sárga,távolról szürkéskéknek látszik
20/34 anonim válasza:
Kékeszöldesszürkés. Azt mondják mindig hogy különleges. Hát nem tudom, sima világoskék nekem jobban tetszene.
Az eredeti hajszínem meg barna, de szőkítem, sokkal jobban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!