Először azt hittem, hogy francia(bugyit) hordassz, témakör jó megválasztása miattXD..
Amúgy, én nem szeretem a franciákat, de nem hiszem, hogy valaha is hallak beszélni, úgyhogy tanulj csak:D.
7-es válaszoló!
kikérem magamnak hogy a francia nyelv b..is!
Fiú vagyok és nekem nagyon tetszik ez a nyelv!
Ja és lenne egy kérdésem azoktól akik szerint ciki ha egy férfi franciát tanul:
MIÉRT KELL A NYELVEKET IS NEMEKHEZ KÖTNI????!!!!olyan sok minden van nemhez kötve ez már így is eléggé túl sok akkor most mi ez az új h.lyeség hogy már a nyelveket is nemekhez kötjük??? -.-
Csak tanuld szépen, és jól a franca nyelvet.
Egy csöppet sem ciki.Mindenkinek ajánlott nagyon szép nyelv.
Teljesen kivagyok akadva amikor megkérdezik vajon ha a hímnem beszéli. A nyelvek tudása nincsen nemhez kötve.
Érdekes!!! Én még nem olvastam azt, hogy ciki- e angolul, németül, magyarul, stb. beszélni a férfi népnek.
Aki azt írja, hogy ciki,
Az nem tudja melyik idegen nyelv a legszebb!
Ragozhatjuk.
Magyar, spanyol, francia, olasz, norvég, és mind mind értékes nyelv, ha jól tanulja az aki szeret bármilyen nyelvet tanulni.
Én imádom a francia nyelvet.
Lágy és dallamos.
Ha kell akkor férfias.
Tanuljad!
Ne enged, hogy kedvedet szegjék, mások negatív véleménye!
Plusz, ezzel a nyelvel remekül ellehet helyezkedni külföldön is. Nézd meg a Wikipédiában, hogy mennyi országban beszélik a franciát.
Sok sikert a tanulásodhoz!*****
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!