Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit javasolnátok, mit tegyek,...

Mit javasolnátok, mit tegyek, hogy meghízzak?

Figyelt kérdés
Bazira sovány vagyok,13 éves létemre 50kg.Főleg csípőtájt, és combra szeretnék hízni! Milyen tornagyakorlatok kellenek, vagy esetleg miket csináljak, kérlek segítsetek!

2013. ápr. 4. 19:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nyugi,nem akartalak megbántani..magamra gondoltam...és hát...nem egyforma az alakunk,lehet,hog neked tökéletes,de nekem nem..
2013. ápr. 5. 16:46
 12/14 anonim válasza:
Ne akarj mindenáron hízni,nagyonnagyon sok pasi,a vékony lányokat szereti,annyira vékony meg tuti nem lehetsz :))) 18 L
2013. nov. 13. 22:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha formásodni akar akkor mit szóltok bele?

Ő dolga.

2013. nov. 13. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek 160/50 eggyátalán nem sok, a normál alsó alja.

Ha a kedves válaszolónak az anorexiás a tökéletes alkat javaslom ismerkedjen meg ezzel az oldallal: [link]

De a kedves kérdezőnek se kell sokat hízni, MAX 10 kg HA még pl a csontod is erős(=többet nyom)

2013. nov. 14. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!