Mit javasolnátok, mit tegyek, hogy meghízzak?
Ha hájasan akarsz hízni,akkor csoki,süti,gyorskajáldák,bár abban nem lesz sok köszönet.
Ha egészséges tömeget akarsz,akkor ezt a tanácsot tudom adni:
Napi 5 étkezés.A kaja ebédkor lehetőleg legyen csirkehús,és egészséges köret.Ne edd túl magad,ebéd után lehet desszert.Vacsira ne egyél sokat,reggelire lehet enni,ajánlott a tej,tojás,barna kenyér.A többi nincs megkötve,de lehetőleg ne egyél túl sok szemét kaját.
Ha ilyen étrendet tartasz,akkor főleg az izmaid fognak nőni..
De ahhoz valami izomnövelőbb sport kéne.
Ha az nincs,akkor a Fegyencedzés című könyv gyakorlatai ajánlottak kipróbálásra.(pl.combra a guggolás megy)
160hoz még sok is xD najó nem sok, tök átlagos... ha mindenki egy disznó, miért akarsz te is azt enni?
Amúgy meg egyél rengeteg szénhidrátot és sok zsírt, kevés fehérjével... jó szarul fogsz kinézni
Köszi, nagyon jól esett kedves kérdező amit most,utoljára írtál.
166 cm vagyok, 46kg. Nem vagyok attól még kényes liba, és jéé- cicababa modell sem. Lehet valaki 150 kg-val is kényes liba... talán még cicababa is.
Mindig sokat eszek, nem szoktam soha szenvedni az evéssel.
És különben, szerintem neked már nem kéne híznod. 160cm, 50 kg... szerintem pont jó. Sőt.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!