Álomfogó tetoválás?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Talán lehet valami "hatása" is?..ne nézzetek hülyének, nem tudom azért kérdezem :)2013. ápr. 4. 12:01
1/5 A kérdező kommentje:
szeretnék egy kb 5-6 cm-eset a hátamra
2013. ápr. 4. 12:03
2/5 anonim válasza:
Nagyon tucattattová vált, egyre több, divatos lett. Nekem is tetszett, lenne is jelentősége számomra, de nem varratok, mert tucatcikk lett.
3/5 A kérdező kommentje:
hát igen igaz...de itt Magyarországon is?
2013. ápr. 4. 12:16
4/5 anonim válasza:
Én is sokat látok tetkósok oldalain. Tényleg eléggé tucattetkó sajnos.
Az segít, amiben hiszel:). Én, amikor vettem egyet, mondta az eladó, hogy higgyek benne. Hittem is, de nem használt, bár nem is igen vagyok az indiánok elkötelezett híve, lehet, ezért nem segített..
5/5 anonim válasza:
én is egy ilyet szeretnék :) szerintem ez a szabadságot, álmodozást jelképezné. A hatást hogy értetted?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!