Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, és 3-4 mm-es...

15 éves vagyok, és 3-4 mm-es bajszom van, akit szüleim nem engednek levágni, mert a "te korodban még nem kell" meg "megerősödik". vélemény?

Figyelt kérdés
szerintem gáz, röhögnek is néha rajtam

2013. ápr. 3. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Ne foglalkozz a szüleiddel ... borotváld le !!! nem õk járnak suliba nem õket nevetik ki emiatt ... szerintem borotváld le de a te dolgod :)
2013. ápr. 3. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Nehogy borotváld! Attól tényleg csúnya lesz. Lehet kapni drogériában kifejezetten arcra való gyantacsíkot, én is azt használom, egy mozdulat az egész, és sokáig jó :)
2013. ápr. 3. 18:15
 3/11 anonim válasza:
15 évesen nem ciki ha borotválkozol. Olyan férfit pedig még nem láttam aki gyantázná az arcszőrzetét.
2013. ápr. 3. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Borotváld le!

A második talán azt hitte, hogy lány vagy? :D

2013. ápr. 3. 18:26
 5/11 A kérdező kommentje:
de nincs borotvám, pénzem sincs rá... mi legyen? győzzem meg őket hogy vegyenek?
2013. ápr. 3. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Nincs 150 forintod? Ennyiért 5-öt is kapsz.

Egyébként meg mondd el nekik, hogy csúfolnak, megalázó...stb.

2013. ápr. 3. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Titokban borotvald le! Csak megbanod kesobb hogy hallgattal rajuk es tovabb csufoltak...
2013. ápr. 3. 18:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Vegyél eldobható borotvát, az pár 100Ft.
2013. ápr. 3. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Gondolom otthon csak van borotvája valakinek... de az a párszáz ft sem nagy kiadás. Mellesleg ez valóban a te dolgod, a szülők ne szóljanak már bele mit kezdesz a szőröddel... akár ollóval is levághatod. Megerősödni meg nem ettől függ hanem attól hogy férfivá válsz.
2013. ápr. 3. 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:

hát vegyél titokban borotfát és este amikor mindenki alszik, vagy kora reggel, amikor nem ébredtek fel borotfáld le. ez hülyeség amit a szüleid mondanak. :)

én a helyedben már rég megtettem volna. :)

2013. ápr. 4. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!