Én is a kérdezővel majdnem egykorú vagyok,25. Ha csak 5-tel lennék kevesebb még reménykednék hátha nőne, de már 25 évesen nem. Aki pedig elvből elítéli az ilyet, annak biztosan c vagy d kosaras melltartója van. Nagyon nehéz elfogadni magam ilyennek.
Én megvettem a kapszulát, kipróbáltam és van eredménye, nem csalódtam benne.
Én 3.hete szedem, és amit idáig észrevettem magamon és amit a párom is megjegyzett, hogy sokkal feszesebb lett a mellem. Két gyerek után vagyok, úgyhogy ennek nagyon örülök.
A további változásokról meg majd még beszámolok.
Nem ez a tabletta amit betiltottak már vagy kétszer, csak akkor más néven reklámozták? És mint kiderült a távolkeletről származik, meg szétcseszi a májat vagy mit. Nem emlékszem pontosan de hasonló cucc volt az is.
A mellnövelés max plasztikával lehetséges.
Nem értem mondjuk hogy minek, nem lesz senki jobb ember a nagy mellektől. Nekem is csak AA kosaras van, mégis meg vagyok elégedve vele és mások is szépnek tartanak. Nem a melleken múlik semmi sem értsétek már meg ti is.
Persze, hogy nem a nagy melleken múlik minden, de azért jó lenne, amikor először vagy együtt egy pasival, akkor nem azon aggódsz, hogy tetszel-e neki így is, vagy nem... Volt már olyan randim, hogy a pasi megjegyezte, hogy "de kicsi a melled". Tudom, az ilyen pasikkal nem kell foglalkozni, de akkor is rossz érzés.
Én kipróbáltam, több, mint egy hónapja szedem rendszeresen, és szerencsére nem csalódtam ebben a kapszulában. Nagyobb lett az önbizalmam és nyáron biztos, hogy jobban fogom érezni magam a strandon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!