Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért szeretném mindig kifesten...

Mért szeretném mindig kifesteni a körmömet? Fiú vagyok.

Figyelt kérdés

Nem tudom, de szégyellem magam néha...

Mindig ki szeretném lakkozni a körmömet, már meg is tettem de utána lemostam mert ciki lett volna...

Nem vagyok b*zi, fiúk soha nem érdekeltek. Mindigis lányok érdekeltek, a lányok szerint nem is nézek ki rosszul. De mi az oka hogy szeretem a körömlakkot? :S

Úgy szégyellem magam...

15f

2013. ápr. 3. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak simán tetszik a festegetés, kiskoromban és is sokszor belakkoztam a körmöm, de lemostam (lány vagyok). Éld ki máshogy a kreativitásod, fess lapra, vagy találj ki valamit :)
2013. ápr. 3. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan fiú osztálytársam volt, aki meg sminkelni szeretett, mondjuk nem magát, azért félreértés ne essék, de másokat tényleg szépen ki tudott sminkelni. És ő is hetero volt. Szerintem is egyszerűen csak kreatív vagy. Egyébként meg használj átlátszó lakkot, akkor nem fog látszani, ha ennyire szégyelled :)
2013. ápr. 3. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Hasznalhatsz atlatszo koromlakkot, vekony retegben. Nem fog latszani, hogyha nem kezd el toredezni meg nem csillog nagyon.
2013. ápr. 3. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Majd legalább kifestheted a barátnőd körmeit. :D 14/l
2013. ápr. 3. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
megértelek, bár én lány vagyok, de én is imádom festegetni, nem is a végeredmény miatt, de maga a festés része olyan jó. ha tudod, hogy nem vagy meleg, akkor ne aggódj,mindenkinek van valami dilije.:P
2013. ápr. 4. 10:31
 6/6 anonim válasza:

Ez szerintem sem gáz!! De nem is feltétlen kell lemosnod a lakkot,elég ha átlátszó,matt lakkot használsz ;)

14/l

2013. ápr. 6. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!