Mely szemszínek tetszenek nektek a legjobban? Milyen színű a szemetek?
Nekem a kék, világoskék, zöldeskék, esetleg szürkéskék jön be leginkább, de a világoszöldet is kedvelem.
Ha a szem a lélek tükre, akkor sötét lelkem van.
Világos szürke szemem van sötét kék kontúrral.
Egész életemben a barna szemű srácok tetszettek, aztán megismertem a páromat, akinek égszínkék, és valahogy átmosódott az agyam :) 5 éve vagyunk együtt.
25N
nekem zöldesbarnás. a közepe barnás és aztán folyamatosan zöldül ki. nagyon szép :)
ezt a szemszint mogyoróbarnának hivják, bárem szerintem semmi köze az elnevezéshez. mert szerintem inkább zöldesbarna :)
*bár
és a körülötte levő gyürü az szürkés :)
legjobban a kék és zöld szem tetszik.
kék és barna szeműek jönnek be :)
világoskék szemem van
Nekem sötétkék a szemem.
Igazság szerint nekem mindegyik szemszín tetszik.Én nem a szemszínt szoktam figyelni,hanem az összképet,a belső értékeket.Mondok neked egy példát: a legjobb barátnőmnek nagyon csúnya színű szeme van.Ő maga is utálja a színét.Ilyen sárszíne van.Lehet valaki szépnek találja ezt a színt,vagy különlegesnek,de én azért ezt ritkának tartom.Főleg,hogy még nekem se tetszik ez a szín.Pedig én aztán nem nagyon figyelem az ilyet.És mégis.Barátnőmet is ugyanúgy megbámulják,mint engem.Nagyon szép lány.Sötétbarna,göndör haja van,és nagyon szép arca,és nagyon barátságos,kedves a jelleme,van valami kisugárzása.Tehát ezzel a példával azt akartam neked mutatni,hogy nem nagyon számít,hogy milyen színű valaki szeme.Nem hiszem,hogy azért nincs egyenlőre barátnőd,mert barna a szemed.Amilyen megszállottan írsz,lehet hogy ez a gond.Nem kell feltétlenül olyan barátnőt keresned,aki kék szemű.Lehet egy barna szemű nőben találod meg életed párját.Én azt tanácsolom neked,ne a szemed színével törődj,hanem azzal,hogy ezt a megszállottságot "levetkőzd".És az nagyon nagy hülyeség,hogy a szemszíned miatt lenéznének.Nekem most épp egy barna szemű fiú tetszik.És nagyon sötétbarna a szeme.Ebből is látszik,hogy nem a szemszíneddel van a baj,hanem valamilyen jellembeli tulajdonságoddal.Bocsi,hogy ilyen hosszú lett,nem direkt lett ilyen.Remélem tudtam neked mondani valami hasznosat! 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!