Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mely szemszínek tetszenek...

Mely szemszínek tetszenek nektek a legjobban? Milyen színű a szemetek?

Figyelt kérdés

Nekem a kék, világoskék, zöldeskék, esetleg szürkéskék jön be leginkább, de a világoszöldet is kedvelem.

Ha a szem a lélek tükre, akkor sötét lelkem van.

2013. ápr. 3. 11:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Világos szürke szemem van sötét kék kontúrral.

Egész életemben a barna szemű srácok tetszettek, aztán megismertem a páromat, akinek égszínkék, és valahogy átmosódott az agyam :) 5 éve vagyunk együtt.

25N

2013. ápr. 3. 14:40
 22/29 anonim válasza:
84%
A kérdező elég defektes.
2013. ápr. 3. 21:08
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem zöldesbarnás. a közepe barnás és aztán folyamatosan zöldül ki. nagyon szép :)

ezt a szemszint mogyoróbarnának hivják, bárem szerintem semmi köze az elnevezéshez. mert szerintem inkább zöldesbarna :)

[link]

2013. ápr. 4. 13:56
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

*bár

és a körülötte levő gyürü az szürkés :)

legjobban a kék és zöld szem tetszik.

2013. ápr. 4. 13:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Barna-sötétbarna tetszik legjobban. Nekem zöld.
2013. ápr. 4. 22:44
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

kék és barna szeműek jönnek be :)

világoskék szemem van

2013. ápr. 5. 15:19
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Zöldesbarna szemem van. Tetszik a barna, meg a kék minden árnyalata. Amúgy bármeilyen színű szem szép lehet, csak legyen értelmes és szerettel teli tekintete. :)
2013. ápr. 7. 12:07
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sötétkék a szemem.

Igazság szerint nekem mindegyik szemszín tetszik.Én nem a szemszínt szoktam figyelni,hanem az összképet,a belső értékeket.Mondok neked egy példát: a legjobb barátnőmnek nagyon csúnya színű szeme van.Ő maga is utálja a színét.Ilyen sárszíne van.Lehet valaki szépnek találja ezt a színt,vagy különlegesnek,de én azért ezt ritkának tartom.Főleg,hogy még nekem se tetszik ez a szín.Pedig én aztán nem nagyon figyelem az ilyet.És mégis.Barátnőmet is ugyanúgy megbámulják,mint engem.Nagyon szép lány.Sötétbarna,göndör haja van,és nagyon szép arca,és nagyon barátságos,kedves a jelleme,van valami kisugárzása.Tehát ezzel a példával azt akartam neked mutatni,hogy nem nagyon számít,hogy milyen színű valaki szeme.Nem hiszem,hogy azért nincs egyenlőre barátnőd,mert barna a szemed.Amilyen megszállottan írsz,lehet hogy ez a gond.Nem kell feltétlenül olyan barátnőt keresned,aki kék szemű.Lehet egy barna szemű nőben találod meg életed párját.Én azt tanácsolom neked,ne a szemed színével törődj,hanem azzal,hogy ezt a megszállottságot "levetkőzd".És az nagyon nagy hülyeség,hogy a szemszíned miatt lenéznének.Nekem most épp egy barna szemű fiú tetszik.És nagyon sötétbarna a szeme.Ebből is látszik,hogy nem a szemszíneddel van a baj,hanem valamilyen jellembeli tulajdonságoddal.Bocsi,hogy ilyen hosszú lett,nem direkt lett ilyen.Remélem tudtam neked mondani valami hasznosat! 15/l

2013. ápr. 7. 12:14
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Zöld és zöld. :) De van különbség a kettő között sajnos. Az én szemem világoszöld, középen halványbarnával, és bár sokak szerint szép a szemem, én nem hiszek nekik, szerintem f. színű. ekem azok az igazi, tiszta, sötétzöld szemek tetszenek, bármit megadnék egy olyanért. *-*
2013. aug. 16. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!