Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mely szemszínek tetszenek...

Mely szemszínek tetszenek nektek a legjobban? Milyen színű a szemetek?

Figyelt kérdés

Nekem a kék, világoskék, zöldeskék, esetleg szürkéskék jön be leginkább, de a világoszöldet is kedvelem.

Ha a szem a lélek tükre, akkor sötét lelkem van.

2013. ápr. 3. 11:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem zöldesbarna a szemem. Természetesen akinek barna a saját szeme, az engem zöld szeműnek tart, a kékszeműek meg barna szeműnek látnak engem.

Talán ezzel is összefügg, de csak a barna szemű nőknél szokott esélyem lenni, a többiek mintha lenéznének.

2013. ápr. 3. 12:29
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Szürke szemem van sárgásbarna centrális heterochromiával.

Nekem egyébként szinte bármilyen szem tetszik, ha értelem tükröződik benne.

2013. ápr. 3. 12:33
 13/29 A kérdező kommentje:

Nekem, sajnos, semmilyen nőnél sincs esélyem, mivel nem járok társaságba, nincsenek velem egykorú barátaim.

Természetesen, csak kék szemű nőt fogadok el páromnak.

2013. ápr. 3. 12:35
 14/29 anonim válasza:
100%

Zöld szemem van, középen vörösesbarna.

Ha csak a szemszínt nézzük akkor a szép, tiszta világoszöld a kedvencem. De ha az ember többi részével együtt nézzük akkor most konkrétan egy szürkéskék szempár tetszik a legjobban, nem csak a színe miatt, bár az is gyönyörű, hanem ahogy tud vele nézni.

2013. ápr. 3. 12:50
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
nekem a piros!
2013. ápr. 3. 12:55
 16/29 A kérdező kommentje:
Annyi világos szemszínű ember van..., miért pont sötétbarna szeműnek születtem?!
2013. ápr. 3. 13:15
 17/29 anonim ***** válasza:
90%

te most komolyan férfi vagy? a szemszíned miatt virnyékolsz?? akkor vegyél kontaktlencsét, nekem akkor is a kedvencem a sötétbarna, olyan szép mély, és meleg tekintetet ad a viselőjének. remélem megismersz majd egy gyönyörű nőt, akinek barna szeme van, és leszel olyan hülye, hogy ezért ne tetsszen.

ja és nem a lelked sötét, hanem az agyad...

2013. ápr. 3. 13:49
 18/29 A kérdező kommentje:
Az eszemmel nincs semmi gond. Az idegeimmel viszont vannak problémák.
2013. ápr. 3. 14:06
 19/29 A kérdező kommentje:

Elhatároztam, hogy nem lesz barna szemű barátnőm, de valószínű, hogy egyáltalán semmilyen sem lesz.

Mivel odavagyok a kék szemekért, nem hagyhatom, nem engedhetem meg magamnak, hogy barna szemű lánnyal járjak. Ha már nekem nem lehet természetes, kék szemem, akkor legalább neki legyen az.

2013. ápr. 3. 14:18
 20/29 A kérdező kommentje:
Te nem tudod, mi az a "megszállottság".
2013. ápr. 3. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!