Mely szemszínek tetszenek nektek a legjobban? Milyen színű a szemetek?
Nekem a kék, világoskék, zöldeskék, esetleg szürkéskék jön be leginkább, de a világoszöldet is kedvelem.
Ha a szem a lélek tükre, akkor sötét lelkem van.
Nekem zöldesbarna a szemem. Természetesen akinek barna a saját szeme, az engem zöld szeműnek tart, a kékszeműek meg barna szeműnek látnak engem.
Talán ezzel is összefügg, de csak a barna szemű nőknél szokott esélyem lenni, a többiek mintha lenéznének.
Szürke szemem van sárgásbarna centrális heterochromiával.
Nekem egyébként szinte bármilyen szem tetszik, ha értelem tükröződik benne.
Nekem, sajnos, semmilyen nőnél sincs esélyem, mivel nem járok társaságba, nincsenek velem egykorú barátaim.
Természetesen, csak kék szemű nőt fogadok el páromnak.
Zöld szemem van, középen vörösesbarna.
Ha csak a szemszínt nézzük akkor a szép, tiszta világoszöld a kedvencem. De ha az ember többi részével együtt nézzük akkor most konkrétan egy szürkéskék szempár tetszik a legjobban, nem csak a színe miatt, bár az is gyönyörű, hanem ahogy tud vele nézni.
te most komolyan férfi vagy? a szemszíned miatt virnyékolsz?? akkor vegyél kontaktlencsét, nekem akkor is a kedvencem a sötétbarna, olyan szép mély, és meleg tekintetet ad a viselőjének. remélem megismersz majd egy gyönyörű nőt, akinek barna szeme van, és leszel olyan hülye, hogy ezért ne tetsszen.
ja és nem a lelked sötét, hanem az agyad...
Elhatároztam, hogy nem lesz barna szemű barátnőm, de valószínű, hogy egyáltalán semmilyen sem lesz.
Mivel odavagyok a kék szemekért, nem hagyhatom, nem engedhetem meg magamnak, hogy barna szemű lánnyal járjak. Ha már nekem nem lehet természetes, kék szemem, akkor legalább neki legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!