Hogyan lehetnék menőbb a gimiben? 16/ L
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 20:58
1/7 anonim válasza:
Építs kimkapcsolakotak, de ne a népszerűségre hajts és ne legyél feltűnési viszketegséges. Legyél közvetlen, vidám, nyitott, segítőkész. Az emberek a pozitív kisugárzású lányokat nagyon kedvelik.
2/7 anonim válasza:
Segítőkész ne nagyon legyél, azokat csak kihasználják, ahelyett, hogy felnéznének rájuk. Minden más fenti tulajdonság azonban jól jön, ha kifejleszted magadban.
3/7 anonim válasza:
Esetleg csatlakozza DÖKhöz, ahol vess fel programokat, ötleteket.
4/7 anonim válasza:
legyel ismerkedos kedves segito kesz figyeld ki hogy ki az akire lehet tamaszkodni es nepszeru, nehez lesz, oltozz ki csinosan, sminkelj, laza legyel aztan mikor probalkoznak legyel flegma. / nepszeru lany/ a nepszerusegnek egy atka van kurv@ra utalni fognak a nok irigysegbol a pasik meg azert mert nem kapnak meg. sajnos en mindenhol fo tema voltam az en eletem erdekesebb volt barmelyikuknel...
5/7 anonim válasza:
Kezd el szivatni a csicskákat, öltözzél frankón. Imádni fognak a pasik. Így a csajok keresik majd a társaságodat.
6/7 anonim válasza:
Bár én már nem vagyok gimis, de elmondom neked: szerintem csináld azt, amit szeretsz, és viselkedj ahhoz méltóan, amilyen/aki vagy. Úgy gondolom, az ilyen emberek a legmenőbbek. Akik álarcot húznak, és a semmire verik magukat, valótlan dolgokra játszanak rá, azok csöppet sem menők. :)
7/7 anonim válasza:
Nálunk a jófejek, és a rendesek a "menők". :)
Arra meg születni kell.
Egyszer volt egy vagány férfi, és egy iszonyat szexi nő, kettejük gyerekeként meg megszülettem én, és menő vagyok. :D
Haha, amúgy nem. Hát, nem is tudom... Ha jól fogsz öltözködni, és minden aktuális dologról tudsz, akkor valszeg' be fognak fogadni a menők, de nem hiszem, hogy megéri.
Inkább hozd létre a saját kis csapatodat, és ha elég erősek vagytok, menők lesztek. :D
Nálunk mindenki vicces, sikkes, egyedi. Vannak álompasik, és csúnyácskák is, lányoknál szintúgy, nem teszünk különbséget. :) De ez nem hiszem, hogy létrehozható, mert ez csakis Isten művelete volt, hogy minket egy helyre teremtett. :D 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!