Karikás szem ellen mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Legtöbbször ennek okozója a kialvatlanság, de nálam nem ez a helyzet, alapból sötét karikás a szemem.(Köze lehet hozzá annak, hogy édesapám arab, ott sok embernek ilyen az arca, de engem zavar, szerintem csúnya.)2013. ápr. 2. 18:21
1/6 anonim válasza:
Használj egy kis alapozót a szemed alá.
2/6 anonim válasza:
Inkább korrektort, lehetőleg valami jó minőségűt, ami szemkörnyékápoló is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. ápr. 2. 19:10
4/6 anonim válasza:
Mióta az eszemet tudom karikásak a szemeim.Én magyar vagyok,tehát nem az alapvető sötétebb bőrszín miatt.
Nekem semmi nem használ, kipróbáltam már krémeket,szemkörnyékápolókat,uborkát,sokat is iszom,de semmi,nem tűnik el.Ez genetika.
Én korrektort nem használok,alapozót kenek oda is,valamennyire,mondhatni egész szépen lefedi.Szóval csak ilyen ideiglenes megoldásokat tudok.
Pl. nyáron a napozástól ha bebarnul a bőr,az is halványítja eléggé :)
5/6 anonim válasza:
Cenzorcsík megteszi. Vagy kipixelezed.
6/6 anonim válasza:
Világosabb alapozót használj a szemed alá és igyál sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!