Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a szem alatti...

Mit lehet tenni a szem alatti karikák ellen?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és már 3 éve vannak a szemem alatt karikák és nem tudom mit tegyek. Az igaz hogy eddig mindig 5:30 keltem fel és 21:00 aludtam el de mostanában hat kor kelek és nyolckor alszom el de így sem múlik el. Léci segítsetek mert már nagyon idegesít hogy így eltorzítja az arcomat! Léci és előre is köszi :)!!!

2013. márc. 16. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Korrektort használj.1 árnyalattal világosabbat,mint a bőröd színe.
2013. márc. 16. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ajánlom az Essence Stay all day korrektort, nekem az nagyon bevált.
2013. márc. 16. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Használj roll-on-t, ami egy mágneses golyós fejecskével ellátott toll-szerűség. Úgy hallottam a Garnier Roll-On-ja kifejezetten jó, bár Oriflame-ben is láttam már. Nekem egy olasz márkától van.
2013. márc. 16. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam csinálni, hogy két kanalat beteszek a mélyhűtőbe, és reggel a csukott szemeimre teszem őket, ahogy az uborkákkal szokás. Nekem bevált, jó módszer. Max. 5 percig hagyd csak a szemeiden a kanalakat!
2013. márc. 16. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek !!! :)
2013. márc. 17. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!