Hogyan lehetne feszesebb a mellem?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 14:05
1/17 anonim válasza:
Normális és természetes megoldás nincs. A hízástól lesz valamivel feszesebb, de gondolom azt nem szeretnél. Ha lóg, akkor is fog, csak jobban ki lenne töltve.
4/17 A kérdező kommentje:
más valami egyszerűbb nincs? amivel feszes lehetne a mellem?
2013. ápr. 1. 14:21
5/17 anonim válasza:
hát ha erősítesz mellizomra attól keményebb lesz valamennyire
de el is veszted a melledet szal kicsi lesz magyarul
6/17 anonim válasza:
süni,csak részben van igazad,én tornázok mellre,nem lett kisebb(D-és mellem van),de nem szabad súlyokat használni mert akkor tényleg olyan lesz a melled mint a "gyúrós nőknek"
7/17 A kérdező kommentje:
nincs nagy mellem és ezért szeretném h azok a kis melleim feszesebbek legyen amikor pl felvennék egy polot az ki feszeseddjen..
2013. ápr. 1. 14:47
8/17 anonim válasza:
a súlyzósra gondoltam én is :)
mert amikor súlyzóval mellizomra erősítettünk hát a legnagyobb mellű lánynak a csoportból sutty...
9/17 A kérdező kommentje:
és valami más nincs? mert nem szeretnék súlyozni :P :P :P
2013. ápr. 1. 14:57
10/17 anonim válasza:
sajnos a legtöbben ezzel szokták elrontani
kérdező,mindjárt linkelek oldalt ahonnan tudsz nézni tornát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!