Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől nőne gyorsabban a...

Mitől nőne gyorsabban a körmöm? :S

Figyelt kérdés

Én azt figyeltem meg, ha vízben van sokáig (pl nyáron Balcsin vagyok kb 1-2 hétig) simán megnő a körmöm jó hosszúra. 2cm-es körmöm is volt, de sport miatt le kellett vágnom...

Most elkezdtem visszanöveszteni, de alig akar nőni... Valami vitaminnak kell erre rásegíteni? Vagy van valami körömlakk erre?

Ti hogy csináljátok és mekkora a körmötök? =)

Köszi elöre is!

2009. szept. 19. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
A köröm feletti részt, a bőrnél nyomogatsd, masszírozd. Azt hiszem körömágynak nevezik.
2009. szept. 19. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A Revalid kapszula nagyon hatásos, erősebb lesz tőle a körmöd és gyorsabban is fog nőni. Emellett a hajaddal is ugyanezeket teszi :)
2009. szept. 19. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem használt se a Revalid, se a Biovanne, se a Dermipsor (körmömre legalábbis nem). Vérképem tökéletes, így vitaminhiányról nem lehet szó. Nekem sem nő meg, pedig régebben gyönyörű, hosszú, egészséges körmeim voltak, sokan műkörömnek nézték. Aztán terhes lettem és tönkrement, azóta sem jött helyre. Ha viszont műkörmöt csináltatok, akkor alatta tök gyorsan megnő. Lehetséges, hogy a környezeti hatásokat nem bírja, de tény, hogy alig akar nőni, szinte semmit. Ha meg nő, letörik. :(
2009. szept. 19. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem elég erős, de mostanában nem nő... lehet, vitamin kéne. a hajamat meg nem akarom növeszteni, havonta kell vágnom... :/ 2hét után ki sem látok alóla általában. xD
2009. szept. 19. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem nagyon bevált!

2010. márc. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!