Miért nem növök? Hogy lehet hogy mások a nyáron 5-6 centiket nőttek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az osztályomba a lányok nyáron 5-6 centiket nőttek ..Én 159 cm vagyok, több mint fél éve menstruálok, és nem nőttem azóta semmit, azt hittem nyáron nőni fogok.. ehejett 15 kilót híztam(igaz nem a nyáron de akkor többet híztam) ...én ezt nem értem.. Miért van ez?2009. szept. 19. 16:10
1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mondjuk ha már megjött az első, akkor utána már nem nagyon fogsz nőni. De amúgy is, a nők 14 éves kor után szinte semmit nem nőnek már. Nekem 12 évesen jött meg, akkor voltam kb. 155 cm, végül 158 cm lettem.
2/8 anonim válasza:
én már azelőtt megálltam a növésben h megjött volna. mondjuk későn jött meg, majdnem 14 voltam.
hány éves vagy?
3/8 A kérdező kommentje:
14 éves leszek 3 hónap múlva....nem fogok nőni??:'( Világ életembe kicsi maradok..:(Köszönöm szépen a válaszokat..
2009. szept. 20. 11:19
4/8 anonim válasza:
Én jelenleg 168-169-170cm vagyok és 13 éves most még magas vagyok a lányok között de pár hónapja nem növök.Nekem amikor "megjött" akkor olyan 160-162cm voltam.Szóval szerintem még fogsz nőni ne aggódj!És 159cm nem is olyan kicsi...
5/8 anonim válasza:
Először is függ hogy a szüleid milyen magasak! Mert ha pl anyukád nem egy magas, és apukád se akkor valószínű te se leszel kosaras alkat! Fejlődsz még rengeteget és valószínű nőni is foksz még!
6/8 anonim válasza:
én 152 vok ..3menstruálok..és azotanem nagyon nöttem..:S
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Remélem azért akkor növök..:)Hát az osztályba a lányokhoz képest kicsi..Még azért szeretnék nőni:)
2009. szept. 22. 22:58
8/8 anonim válasza:
naés? az a bajod hogy a töbiekhez képest kicsi? hát mi van akkor?örülj hogy te más vagy... biztos nem az összes csak kosaras vagy modellmagasságú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!