Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemények? Korának megfelelő?

Vélemények? Korának megfelelő?

Figyelt kérdés

[link]

31 éves vagyok, min tudnék változtatni szerinted? Köszi

2013. márc. 28. 19:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézel ki 31nek és amúgy nagyon szép vagy! :)
2013. márc. 28. 19:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Te meg kedves vagy!:)
2013. márc. 28. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem nézel ki 31-nek. Csinos vagy, divatos és fiatalos :)

18/L

2013. márc. 28. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép vagy 25nek nézel ki ha nem kevesebbnek :)
2013. márc. 28. 20:02
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
Csinos vagy,bájos,kedves arcod van,az alakod is egész jó,bár kis tornával,mozgással azon azért csiszolhatsz egy keveset.
2013. márc. 28. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Olyan átlagos nő vagy, számomra túlságosan is átlagos, de persze semmi baj ezzel ha neked így jó. Ezek a ruhák olyan végtelenül unalmasak, ráadásul kiemeli az alakod ami nem épp tökéletes, lenne mit dolgozni rajta, több sport, edzés. Nem tudom milyen magas vagy, de ez a hosszú felső például "összenyom", nagyon előnytelen.
2013. márc. 28. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem átlagos, civil vagy. Semmi különleges, de nem is rossz.

Viszont az a csizma önmagában is borzalmas szerintem, nem tudom elképzelni sok szetthez, de ehhez végképp rossz, stílusra sem passzol, színben sem az igazi.

Egy kis smink, egy csinosabb frizu dobna rajtad, de túlzásokba sem kell esni. Meg persze nem mindegy, hogy hol és hogyan kell megjelennie az embernek, otthonra ez így tök oké, egy jól menő irodába viszont nem az igazi. :D

De 31 évesen lehetne több önbizalmad, vagy nem tudom, de ne egy ilyen oldalon kérdezgess ilyesmit szerintem, itt inkább csak lehúzzák az embert. :) Inkább 1-2 jó ízlésű barátnődtől kérj tippeket, ők ismernek téged is, az életedet is, úgy könnyebb tippeket adni. :)

2013. márc. 28. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem dobtam hátast.Az arcod nem annyira tetszik,amúgy nincs veled semmi baj,csak semmi különös kinézetre.
2013. márc. 29. 07:21
 9/12 BuuBoci ***** válasza:

Jól nézel ki, de ha már feltetted a kérdést, írok néhány építő jellegű kritikát:

-a hajadon világosíthatsz egy picit.

-dobj le néhány (5-10) kilót.

-hordj több kiegészítőt, ami feltűnő, színes, vidám.

2013. márc. 29. 12:32
 10/12 anonim ***** válasza:
ELső vagyok...ne csináljatok már belőle mű nőt! Sztem így szép ahogy van...ez a baj a mai világgal, hogy minden csajnak legyen nagy melle, de csak 40kg és abból 6kg vakolat legyen. Így szép ahogy van.
2013. márc. 29. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!