Már nem divat a műköröm annyira? Egyre kevesebbet látok
Franciát szinte egyáltalán nem. Műköröm helyett inkább a sokkal természetesebb gél lakkos technikát látom az utcán.
Szerintetek is háttérbe szorult a műköröm?
gondolom az emberek rájöttek hogy sok dologban zavaró a műköröm és nagyon vigyázni kell rá
viszont én még mindig rengeteg undorító narancssárga-kék párosítású műkörmöt látok
Mondjuk egy műköröm nem is olyan olcsó valami. Egy két ismerősöm, akinek szokott műkörme lenni, ők is csak alkalmanként csináltatják meg.
Meg az is lehet, hogy aki még akkor elkezdett műkörmöt hordani, mikor eleinte divatba jött, azok már megunták, drágállják, tönkre ment a körmük vagy valami ilyesmi.
Nemtom, én meg egyre többet látok :) v legalább ugyanannyit... itt a belvárosban (Bp.)
a gél lakk talán kiszorított vmennyit, de azt meg nagyon sokan csináltatják olyanok is akik addig műkörmöt nem akartak.
illetve nekem nagyon úgy tűnik ez is olyna amire a "válság" alig hat, legalábbis sorba nyílnak a körmös szalonok, kozmetikák, fodrászatok még mindig (azt mondjuk nemtom mennyi megy csődbe)
Egy ok van hogy dárga a müköröm a fel ragzhatos meg nem az igazi
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!