Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik, hogy a pasimnak...

Létezik, hogy a pasimnak ennyire dagi alak jön be?

Figyelt kérdés

Ezt a képet találtam a barátom gépén:

[link]

Szerintetek lehetséges, hogy ilyen alkatú lányok tetszenek neki?

Mert ha igen, akkor most rögtön függesztem fel a fogyókúrát...

Beszélnem kellene erről vele?

2013. márc. 26. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Finomam kérdezz ra
2013. márc. 26. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

En is no vagyok, de ez a lany gyonyoru, csak ugy sugarzik!

A kerdesedre a valaszom, hogy ha csak ezt az egy kepet talaltad, az nem jelent meg semmit.

2013. márc. 26. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert megnézte és elmentette, még nem jelenti azt, hogy ki is menne vele az utcára. Beszélj vele, de ha szeret, akkor mindegy milyen alakod van. Szerintem mi nők, csak magunknak nem felelünk meg :)
2013. márc. 26. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Tényleg szép lány van a képen, nem biztos, hogy a pasid az alakjára bukik kifejezetten, nem az alakjából áll egy nő. Az összkép adja a jó vagy rossz benyomást, és szerintem te is látod, hogy ez a lány azért mindenképp egy vonzó nő.
2013. márc. 26. 19:33
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem szép ez a lány, nem ocsmányul dagi, csak nőies. Száz éve még ez volt az ideál.

De szerintem finoman puhatolózz, hogy milyen alakú lányok tetszenek neki, kérdezd meg hogy " szerinted szép xy?".

2013. márc. 26. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Már függesztheted is, mert nekem is tetszik az ilyen alak. Ez a lány meg egyszerűen isteni :P Jó, biztos van rajta egy kis retus, de nagyon komoly alakja van. Hú, tetszik ám :D Van még ilyen kép???????? :D
2013. márc. 26. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ez a nő hiába kerekebb, szerintem baromi jó kisugárzása van, pedig nekem a vékonyabb, izmosabb lányok jönnek be.

Másrészt meg, ha azért fogyókúrázol, mert nem tetszel magadnak, akkor le kell tojni, a pasidnak mi tetszik. A te tested, nem az övé. Ha csak az ő kedvéért fogyókúráztál volna, az egyrészt már elég szomorú, másrészt akkor nyugodt szívvel hagyd abba, de ha azért, mert magadnak nem tetszel, akkor szerintem buta dolog nem végigvinni, csak mert vannak pasik, akiknek a kövérebb nők jönnek be. Mire mész egy olyan testtel, ami a pasidnak mondjuk bejön, de te meg utálod? Nem a pasiért éled az életed, hanem magadért.

Egyébként meg tök lehetséges, hogy az ilyen bejön neki, persze, szép a csaj.

Kérdezd meg, hogy mit gondol a fogyókúrásról, akkor majd kierül.

2013. márc. 26. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
Ez a nő tényleg szép és van kisugárzása,de gondolkozz egy cseppet ha nem szeretne gondolod veled lenne?Egyébként igen a nők mindig csak maguknak nem felelnek meg.
2013. márc. 26. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne miatta fogyózz, hanem magad miatt. Hány kg vagy, hány centi? Lehet, hogy te is húsos vagy, akkor persze, hogy ez jön be neki.
2013. márc. 27. 07:16
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
Ez a lány baromi szép, és tényleg van kisugárzása, olyan ejha-módon. Hiába vagyok lány, ha szembejönne velem az utcán, szerintem le sem tudnám venni a szemem róla. Lehet, hogy a barátodnak is ez tetszett, azért mentette le, nem a testalkata. Kérdezz rá, és meg van oldva.
2013. márc. 27. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!