Létezik, hogy a pasimnak ennyire dagi alak jön be?
Ezt a képet találtam a barátom gépén:
Szerintetek lehetséges, hogy ilyen alkatú lányok tetszenek neki?
Mert ha igen, akkor most rögtön függesztem fel a fogyókúrát...
Beszélnem kellene erről vele?
En is no vagyok, de ez a lany gyonyoru, csak ugy sugarzik!
A kerdesedre a valaszom, hogy ha csak ezt az egy kepet talaltad, az nem jelent meg semmit.
Szerintem szép ez a lány, nem ocsmányul dagi, csak nőies. Száz éve még ez volt az ideál.
De szerintem finoman puhatolózz, hogy milyen alakú lányok tetszenek neki, kérdezd meg hogy " szerinted szép xy?".
Egyrészt ez a nő hiába kerekebb, szerintem baromi jó kisugárzása van, pedig nekem a vékonyabb, izmosabb lányok jönnek be.
Másrészt meg, ha azért fogyókúrázol, mert nem tetszel magadnak, akkor le kell tojni, a pasidnak mi tetszik. A te tested, nem az övé. Ha csak az ő kedvéért fogyókúráztál volna, az egyrészt már elég szomorú, másrészt akkor nyugodt szívvel hagyd abba, de ha azért, mert magadnak nem tetszel, akkor szerintem buta dolog nem végigvinni, csak mert vannak pasik, akiknek a kövérebb nők jönnek be. Mire mész egy olyan testtel, ami a pasidnak mondjuk bejön, de te meg utálod? Nem a pasiért éled az életed, hanem magadért.
Egyébként meg tök lehetséges, hogy az ilyen bejön neki, persze, szép a csaj.
Kérdezd meg, hogy mit gondol a fogyókúrásról, akkor majd kierül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!