Egy fiúnak szőrös, vagy szőrtelen lába legyen? Mi a véleményetek?
"Nem elég, hogy a nőknek kell szenvedniük a gyantával, borotvával, még a pasiknak is?"
Jaja! Pont azért! Ne csak mi szívjunk már :)
Viccet félretéve, egyszer ajánlom a pasiknak próbálják ki milyen érzés :) h jobban megbecsüljenek és ne csak a rinya legyen h "mennyi időt töltesz a fürdőszobában" miközben a tükörsima láb ma már annyira ALAP h észre se veszik, meg se dícsérik soha :( de ha egy szőrszál kiserken megint megy arinya meg a pfujj...
Viszont normál esetben ne borotválja egy férfi a lábát. Én mondjuk úgy vagyok vele, h az arcát se sűrűn, a borostánál nincs is szexibb :)
Szerintem majd abbahagyják, ha ők is elkezdenek szőrösödni. A szőr teljesen természetes.
Amúgy utcsó, tényleg be kéne egyszer löknünk a pasikat a fürdőbe! Szenvedjenek ők is!
"Nem elég, hogy a nőknek kell szenvedniük a gyantával, borotvával, még a pasiknak is?"
A nőknek sem kényszeríti senki a kezébe a borotvát. Nem kötelező szőrteleníteni. Basszus, az én testem, ha én nem borotválom le, akkor senki nem fogja, ha én meg úgy döntök, nem borotválom le, akkor mi van? Felakasztanak?
15-ös: te átaludtad az elmúlt 10-20 évet?
Ez olyan mintha azt mondanád, h senki se kötelez hajmosásra, akkor nem csinálom... a középkorban ez még elfogadott dolog is volt :) ma már furán néznének rád egy irodában mondjuk, mikor a hajad öntisztulásba kezd :)
Attól h vmi nem kötelező, még lehet elvárás, etikett, szokás, stb. Menj ki hónaljkutyával v szőrös lábbal a strandra, aztán nézd meg az emberek reakcióját :D
Csak ez spec. egy olyan dolog, amit csak a nőktől várnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!