Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy fiúnak szőrös, vagy...

Egy fiúnak szőrös, vagy szőrtelen lába legyen? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szőrös, ez egyértelmű. Ne törődj azzal, mit mondanak.
2013. márc. 26. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:

"Nem elég, hogy a nőknek kell szenvedniük a gyantával, borotvával, még a pasiknak is?"

Jaja! Pont azért! Ne csak mi szívjunk már :)

Viccet félretéve, egyszer ajánlom a pasiknak próbálják ki milyen érzés :) h jobban megbecsüljenek és ne csak a rinya legyen h "mennyi időt töltesz a fürdőszobában" miközben a tükörsima láb ma már annyira ALAP h észre se veszik, meg se dícsérik soha :( de ha egy szőrszál kiserken megint megy arinya meg a pfujj...

Viszont normál esetben ne borotválja egy férfi a lábát. Én mondjuk úgy vagyok vele, h az arcát se sűrűn, a borostánál nincs is szexibb :)

2013. márc. 26. 19:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem majd abbahagyják, ha ők is elkezdenek szőrösödni. A szőr teljesen természetes.

Amúgy utcsó, tényleg be kéne egyszer löknünk a pasikat a fürdőbe! Szenvedjenek ők is!

2013. márc. 26. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Olyan legyen, ahogy neked tetszik. Ha csupaszan úgy, ha szőrösen, úgy. Mások véleményére meg tolj magasról.
2013. márc. 26. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nem elég, hogy a nőknek kell szenvedniük a gyantával, borotvával, még a pasiknak is?"

A nőknek sem kényszeríti senki a kezébe a borotvát. Nem kötelező szőrteleníteni. Basszus, az én testem, ha én nem borotválom le, akkor senki nem fogja, ha én meg úgy döntök, nem borotválom le, akkor mi van? Felakasztanak?

2013. márc. 26. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyen bozontosan szőrös,de a szőr kell egy férfi lábára.
2013. márc. 27. 15:21
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös: te átaludtad az elmúlt 10-20 évet?

Ez olyan mintha azt mondanád, h senki se kötelez hajmosásra, akkor nem csinálom... a középkorban ez még elfogadott dolog is volt :) ma már furán néznének rád egy irodában mondjuk, mikor a hajad öntisztulásba kezd :)

Attól h vmi nem kötelező, még lehet elvárás, etikett, szokás, stb. Menj ki hónaljkutyával v szőrös lábbal a strandra, aztán nézd meg az emberek reakcióját :D

Csak ez spec. egy olyan dolog, amit csak a nőktől várnak el.

2013. márc. 27. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!