Alkati kérdés?! Véleményeket szeretnék kérni!
Sziasztok véleményt szeretnék kérni a kinézetemről.Nem azt szeretném hallani,hogy fú de jól nézek ki!!Szimplán kíváncsi vagyok. Kapok hideget,meleget.A "hideget" építő jellegű kritikaként fogom fel a "meleget" szintén! Itt van egy pár kép:
(arcom,hajam,alakom..minden érdekelne) Előre is köszönöm a normális válaszok!
a lányok véleménye nem hiszem, hogy olyan sokat számítana neked, leginkább olyan srácok dicsérnek, nyalják a seggedet akik nem tudnak csajozni.
olyan 6-7-es vagy. fogynod kellene szerintem egy minimálisat, és az alakod nagyon tipp-topp lenne
arcra pedig elég férfias vagy a 3. képen szerintem
20f
szerintem jó vagy igy, egy átlagos lánynak tünsz... mondjuk a hajddal lehetne valamit kezdeni, befesthetnéd, mert nagyon fakó, nagyon szürke az összhatás ezen a képen.
mint már mondtam a hajad fakó szinü barna, mellette ezekkel a szürke, fekete cuccokkal nagyon egyhangú az összhatás. az alakoddal semmi baj sincs, én is hasonló alkatú vagyok, ha fogynál, akkor is inkább ciciből fogynál, amik még kisebbek lennének, és csak később combról.
szerintem sokat változtatna az összképen, ha nem ilyen szürkés, feketés, zöldes ruhákba bújnál, hanem lágy, meleg árnyalatúakba. :)
aranyos arcod van :)
van rajtad egy kis felesleg, futást ajánlok, esetleg otthoni gyakorlatokat (pl. felülések, fekvőtámasz, lábemelgetés stb.) a hajad nagyon szép:)
sportolj sokat, mosolyogj őszintén és nagyon csinos leszel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!