Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 21 évesen 75B-s mellel kicsi...

21 évesen 75B-s mellel kicsi melleim vannak?

Figyelt kérdés

Egy lány panaszkodott, hogy 15 évesen csak 75C-s a melltartó mérete. Én 21 éves vagyok 75B-s mellmérettel, és nincs kis mellem, sztem és a párom szerint sem.

Vagy csak én számoltam ki rosszul? Most akkor mi van? Eddig tényleg azt hittem, hogy tök jó melleim vannak, de most hirtelen, mintha összementek volna.

2008. jún. 10. 21:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2008. jún. 11. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkorák és én szeretem őket! De amúgy sem a cici mérete a lényeg, hanem az összhatás, ahogy az előttem szólók is mondták.
2008. jún. 14. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is 21 vagyok és 80H-s a méretem, hát mit ne mondjak, lehet, hogy megnéznek miatta, de az még biztosabb, hogy amint lesz pénzem, átszabatom őket kb. D méretre.

Teljes mértékben igaz, hogy minél nagyobb, annál több baj van vele. Nekem folyamatosan fáj a hátam, arról meg ne is beszéljünk, hogy egyszerűen nem tudok venni melltartót, mert ilyen méretben amiket gyártanak, kb. úgy néznek ki, mint egy úszósapka.

2008. jún. 17. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!