Tornacipő díszítése szegecsekkel?
Figyelt kérdés
Örököltem egy rózsaszín tornacipőt ( uncsimnak már nem kellett) nincs agyonhasznált állapotban még a sarkán látszik a márkajelzés teljesen, csak egy picit ki van fakulva. Arra gondoltam rakok rá szegecseket, mert az elvonja a figyelmet róla, meg az amúgy is divatos. Apunak feldobtam az ötletet de azt mondta, ha ragasztom leesik, szúrni meg nem tudom rendesen. Van aki már így csinált ilyen DIY cuccokat? Tapasztalat? Szerintetek is leesik ha ragasztóval rakom fel?2013. márc. 23. 19:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó őtlet, de ragasztva tényleg könnyen leeshet. Inkább próbáld átszúrni.
2/5 A kérdező kommentje:
[link] ilyesmire gondoltam,csak a cipő nem vans, hanem normál tornacipő
2013. márc. 23. 19:51
3/5 A kérdező kommentje:
A cipész foglalkozik ilyennel?
2013. márc. 23. 19:52
4/5 anonim válasza:
Én pillanat ragasztóval csináltam, és nekem nem esett le! :) Rem neked is sikerülni fog!
5/5 A kérdező kommentje:
És melyik " típusú" szegecset raktad rá? A kúp, vagy a kis négyzet alakút? Köszi a gyors választ mindkettőtöknek, ment a zöld pacsi!
2013. márc. 23. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!