Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiaknál mennyire elfogadott...

Férfiaknál mennyire elfogadott a szőrtelenítés?

Figyelt kérdés
Nagyon szőrös a testem és a suliból uszodába járunk.Rendszeresen ezzel viccelődnek,cikiznek,néha meg is húzogatják a szőrömet. Elegem lett,amúgy én is sem szeretem,hogy ilyen sok és nagy a szőr rajtam,és testszőrnyíróval leszőrtelenítettem magamat teljesen,tetőtől talpig csupaszra.Ma ismét megyünk úszni és kicsit izgulok,mivel gondolom most emiatt fognak csodálkozni.Pár napja csináltam és már látszanak a kinövő fekete szőrszálak és szúr is. Szoktak egyébként a pasik szőrteleníteni?Nem vagyok homo,vagy ilyesmi,csak sajnos túl sok a szőröm és zavar. 16 F

2013. márc. 22. 06:33
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

A normális férfiak NEM szőrtelenítenek, mert azt csak a melegek csinálják. A fiatal fiúk divatja.

28/F

2013. márc. 22. 07:24
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Van akinél szokás, van akinél nem. Engem lányként zavarna, ha egy fiú csupasz, de ez nem azt jelenti, hogy cikizem, hanem hogy nem kezdenék vele párkapcsolatot, ennyi. Szóval semmi közük ahhoz, hogy cikizzenek, de fognak. Bármit csinálsz, fognak. Inkább engedd el a füled mellett.
2013. márc. 22. 07:37
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Én még egy férfit sem láttam, aki szőrtelenített. Kis nyálas pasikat annál többet. De ők nem a fent említett kategória. Egy igazi férfi nem szőrteleníti magát!

43/N

2013. márc. 22. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:

A"fiatal fiúk divatja", hát én pont egy fiatal fiú vagyok.

Sok ilyet olvastam itt,hogy "egy férfi legyen szőrös",meg ilyesmit,de az ellenkezőjét is,csak azt jóval ritkábban.

Én sokkal jobban érzem így magamat,igaz,most ezzel piszkálnak,de nekem akkor is jobb így.Ha lesz barátnőm és neki nem tetszik,akkor kötök kompromisszumot,de olyan nagyon szőrös már nem szeretnék lenni.

2013. márc. 23. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Teljesen elfogadott! Tényleg! :)

Legfeljebb valakinek nem jön be, mert más az ízlése. Akárcsak abban, hogy vékony-kövér, alacsony-magas, stb. Kinek ez, kinek az jön be.

A kulcsszó viszont az, hogy te hogyan érzed magad jól. Ha teljesen csupaszra szőrtelenítve, akkor úgy vagy jól. :)

Pont abban a korban vagy, amikor még nagyon számításba veszed a környezeted "okos" véleményeit, cikizéseit. Pedig nem kéne, tojd le őket.

Én évek óta szőrtelenítem magam tetőtől talpig. Részben epilálom magam, részben kozmetikussal gyantáztatom. És boldogan mondhatom, hogy az eddigi barátnőimen túl a haveri körömben lévő csajok nagyobb része szerint is jól teszem, hogy szőrtelenítek. Bejön nekik a csupaszság, volt amelyik velem példálózott a pasijának, hogy egy kicsit csupaszíthatna magán, pedig csak egy átlagos szőrösségű srácról van szó, nem egy jetiről. :) Strandon is bátran vállalom a teljes csupaszságom, így érzem jól magam.

A kozmetikusommal szoktam beszélgetni erről, azt mondja rohamosan emelkedik a gyantázásra, és szemöldökszedésre járó fiúk aránya, nem túl sokkal vagyunk lemaradva a csajoktól. Sok fiúnak van már erre igénye manapság. És aki egyszer félve elmegy gyantáztatni, legtöbbször visszatérő vendég lesz.

Milyen érdekes, hogy a tapasztalataim szöges ellentéte olvasható több fórumon is, akár itt a gyk-n is. Valahogy divat lett a másik szekálása, cikizése, bu-zizása, anonim módon arc nélkül. Ezekkel felesleges aggodalmat, és kényelmetlenséget okozva azoknak akik úgymond "kilógnak" a sorból, és mernek nyitni az új dolgok felé.

2013. márc. 29. 11:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi,sokat segítettél.
2013. márc. 30. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!