Te mennyit költesz max. Egy hajráfra, fülbevalóra, nyakláncra?
Hajráfra max 500, fülbevaló és nyaklánc max 3000.
De persze utóbbiaknál nem mind1, hogy bizsu vagy sem..
Drogériában nem nagyon veszek ilyesmit. Inkább megrendelem ebayről, általában ugyanazokat árulják 2-300 forintokért. :D
Amúgy ha nagyon tetszik és elég igényes, akkor hajráfra 5-600 forintot (úgyis elhagyom, eltöröm, sose hordom), fülbevalóra 1000-1500 forintot, persze csak ha bizsuról van szó, nyakláncot nem igazán hordok, illetve csak egy ezüstöt szoktam, de nagyon max. 2000-et adnék egy bizsuért.
Arany, ezüst pedig olyan, hogy amennyit ér. Márkát nem nagyon fizetek meg pluszban, ahhoz smucig vagyok. :D
Fülbevalóra átlagban 700Ft-ot, nyakláncnál ez felmehet akár 1000Ft-ra is. Szeretem a bizsukat, szerencsére fülbevalókból is találok olcsón nagyon szép darabokat. Hajráfot még hosszú hajas időmben vettem 4-5 éve, nincs igazán sok, mert igazán egyszerűeket nem találok.
(Amúgy köszi, hogy hajráfnak nevezted, a hajpántot éppen ma néztek rám a munkatársaim, hogy mi az a hajráf:D? Csak nekem pedig a hajpánt szó nem jutott eszembe, vicces eset volt..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!