Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Te mennyit költesz max. Egy...

Te mennyit költesz max. Egy hajráfra, fülbevalóra, nyakláncra?

Figyelt kérdés
Ha csak a drogériás
2013. márc. 21. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Hajráfra max 500, fülbevaló és nyaklánc max 3000.

De persze utóbbiaknál nem mind1, hogy bizsu vagy sem..

2013. márc. 21. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Semennyit:)
2013. márc. 21. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Drogériában nem nagyon veszek ilyesmit. Inkább megrendelem ebayről, általában ugyanazokat árulják 2-300 forintokért. :D

Amúgy ha nagyon tetszik és elég igényes, akkor hajráfra 5-600 forintot (úgyis elhagyom, eltöröm, sose hordom), fülbevalóra 1000-1500 forintot, persze csak ha bizsuról van szó, nyakláncot nem igazán hordok, illetve csak egy ezüstöt szoktam, de nagyon max. 2000-et adnék egy bizsuért.

Arany, ezüst pedig olyan, hogy amennyit ér. Márkát nem nagyon fizetek meg pluszban, ahhoz smucig vagyok. :D

2013. márc. 21. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Fülbevalóra átlagban 700Ft-ot, nyakláncnál ez felmehet akár 1000Ft-ra is. Szeretem a bizsukat, szerencsére fülbevalókból is találok olcsón nagyon szép darabokat. Hajráfot még hosszú hajas időmben vettem 4-5 éve, nincs igazán sok, mert igazán egyszerűeket nem találok.

(Amúgy köszi, hogy hajráfnak nevezted, a hajpántot éppen ma néztek rám a munkatársaim, hogy mi az a hajráf:D? Csak nekem pedig a hajpánt szó nem jutott eszembe, vicces eset volt..:))

2013. márc. 21. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
drogériában semennyit, de ruhaboltban vagy bizsuboltban max 1000ft-ot, de inkább fülbevalós vagyok.
2013. márc. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!