Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "porcelánbaba"...

Mit gondoltok a "porcelánbaba" típusú nőkről?

Figyelt kérdés

Fehér, hibátlan, az arcon kicsit pirospozsgás bőr; szép ívű, ízlésesen festett száj és szemek; természetes színű, dús haj; elegáns, nőies ruhák. Amolyan klasszikus nő.

Szemben néhány mai agyonszolizott, ízléstelen, nőietlen nőkkel.

Ilyen volt például Audrey Hepburn, az 1900-as évek szépségikonjai, a pin-up lányok.

Csak azért kérdezem, mert rám is mondták már, hogy olyan vagyok, mint egy porcelánbaba. :)

[link]

[link]

2013. márc. 21. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valakire mondjuk illik a leírásod, még lehet nagyon csúnya is, ha olyanok a vonásai. :)

De alapjáraton nekem is jobban tetszik a fehér bőr természetes, sűrű hajjal (amik nem mindenkinek adatnak meg egyébként). Nekem is nagyon világos a bőröm, még egy darab alapozót sem találtam, ami elég világos lenne nekem... A hajam nagyon sűrű és hosszú, természetes. Annyira sötét, hogy igazából feketének látszik, ezért jó kontrasztos vagyok, amolyan hófehérke fajta. Én elégedett vagyok így magammal, nem változtatnék rajta. Nekem is szokták mondani, hogy porcelánbaba, meg hajas baba, meg hogy világítok a napon, de annyira nem izgat.

2013. márc. 21. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egy kicsit kreolbőrű vagyok, de nagyon tetszik a fehér, főleg sötét színű hajjal, jó kontrasztosan :) A porcelánságról nem tudok nyilatkozni :D a pin-up lányok viszont szerintem nagyon nem illenek bele ebbe a képbe. Szép ábrázolások voltak, de nem porcelánszerű. A porcelán imázshoz hozzájár valami kifejezéstelenség is szerintem. Úgyhogy az én szememben semmiféleképpen nem pozitív:
2013. márc. 21. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva a porcelánbaba nőkről a pin up lányok jutnak utoljára eszembe. Nagyon dögösek, meg minden, de semmi természetesség nincs rajtuk, rengeteg smink,belőtt frizura, nem ritkán az alakjuk is fűző miatt olyan formás.

Viszont szépnek tartom a porcelánbaba típusú embereket, jobban tetszik egy szép babaarc, mint egy karakteresebb vonásokkal bíró arc. A kishúgom abszolút ilyen (oké, ő még kislány, de alapvetően annyit már nem fog változni), hatalmas szemek, gömbölyű homlok, rózsás pofi, göndör, vörös haj. Szívás, hogy én is nézhetnék ki így.

2013. márc. 21. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!